Магия само с един поглед: Kои зодии могат да омагьосват с очи?

44087
Магия само с един поглед: Kои зодии могат да омагьосват с очи?
Снимка: iStock/Guliver

Всяка зодия има своя чар и характерни особености, които я правят специална, но три от тях имат способността да ви омагьосат и да направите точно това, което искат. Ето кои са трите зодии, които могат да ви омагьосат с очи и трудно бихте могли да се измъкнете от невероятните им способности.

Скорпион

Окултните способности на тази зодия едновременно могат да ви впечатлят и ужасят. Те са ненадминати манипулатори, които могат да навлязат дълбоко в душата ви и да ви контролират на емоционално ниво. Освен това Скорпионът има дарбата да вижда в бъдещето и това му позволява винаги да бъде с няколко хода напред. За тях не е проблем да разчетат човека, който стои пред тях и да напипат слабите му места. Интуицията им е безпогрешна и никога не ги подвежда. Отлични психолози са и умеят да разчитат сигналите на тялото и дори човека срещу тях да не е много словоохотлив, знаят какво му се върти в главата. 

Тяхната планета е Плутон, което им предоставя достъп до "забранени сили", като черната магия. Така, че Скорпион могат да бъдат много опасен враг и лесно могат да наранят жестоко този, който ги е наранил. Разбира се, трябва да отбележим, че Плутон не е символ само на унищожението, но и на духовната трансформация. Така, че използването на нечисти сили се прилага от по-ниско развитите представители на зодиакалния знак. Тези, които са на по-високо ниво умеят да контролират подсъзнанието си и да отблъснат всяка енергийна атака.

На каква магия сте способни според вашата ЗОДИЯ?

Везни, Водолей и Близнаци

Тези представители на въздушните знаци имат една обща черта - увлечение по езотериката. Те вярват в задгробния живот и няма сила, която да ги убеди, че той не съществува и животът просто така започва и свършва. Близнаци обаче, използват този тип информация, за да предсказват бъдещето и да си направят съответните планове, които да им донесат желаното благополучие. Докато Везни и Водолей по-скоро се фокусират върху установяването на комуникации с окултното. Положителното и при трите зодии е, че използват магичните си сили без лоши мисли и са напълно лишени от завист. Меркурий ги управлява и ги е дарил с желанието да преследват загадъчното и мистичното.

Трябва да отбележим и забележителните умствени способности, с които се славят Близнаци и Водолей. Те анализират перфектно случващото се около тях и могат да разчетат правилно всички знаци. За разлика от повечето зодии - виждат цялата картина и това им позволява да предвидят какво предстои спрямо настоящите действия. Близнаци имат способността да боравят със специфичните за целта инструменти - от нумерология до изпадане в транс. Бъдете сигурни, че каквото и да видят чрез своите магически способности - ще ви кажат само доброто, което предстои. Премълчават нещастия и злополуки!

Тези ЗОДИИ са способни на истински магии

Рак

За разлика от горепосочените зодии, Рак разчита само на "външни сили". Той получава информация свише и често при него нещата се явяват в сънищата му. Това, което сънува му подсказва за бъдещи ситуации, в които може да изпадне той или неговите близки. Нужно е само да разчете правилно знаците и да се довери на своята интуиция, която никога няма да го подведе! Просто трябва да запише виденията си на лист хартия и да види как се сбъдват. Рак принадлежи на водните знаци, които имат силна защита срещу негативна енергия и черна магия. Няма клетва или заклинание, която да пробие през бронята му, под чиято защита попадат и неговите най-близки хора.

Рак умее да разтълкува сънищата си с помощта на карта, захар или утайка от кафе. Те му показват от кои хора да се пази и с какви неприятности би могъл да се сблъска. Тяхното шесто чувство е развито на най-високо ниво и усещат, когато опасността е на близо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Колко държави има в Азия

Три лесни начина да изпълните дома си с аромати на пролет, освен с почистване

Евтин начин за борба с паяците: засадете това растение в дома си и ще забравите за тях завинаги!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com