Можем да познаем колко деца ще имаш според ЗОДИЯТА ти

223915
Можем да познаем колко деца ще имаш според ЗОДИЯТА ти
Снимка: Thinkstock

Нестандартно проучване показва колко деца са характерни за всеки зодиакален знак.

Овен

Овните хич не обичат прекалено големите семейства и не могат да се справят с толкова отговорности, за това едно дете обикновено е напълно достатъчно, за да направи един Овен истински щастлив.


Телец

Деца? Разбира се, но нека първо си поживеем още малко... и така до 30 години. Телците никак не бързат със семейството и предпочитат първо да опитат от благата на живота и чак след това да създават деца. За Телците е присъщо да имат две деца... с много уговорки.

 

Близнаци

Близнаците са кокетни зодии и предпочитат да запазят фигурата си пред това да гледат деца. Едно дете в семейство на Близнаци стига, че и понякога е чудо.

 

Рак

Раците дават сърце и душа за семейството си. Те не са авантюристично настроени и предпочитат да градят дом, пред това да гонят вятърни мелници. Техният живот е спокоен и уреден, а децата често са по три в семейство.  


Лъв

Страхотни семейства създават Лъвовете. За тях това е чест и привилегия, смисълът на живота. В семейството на Лъвовете често цари щастлив хаос. Представителите на този зодиак най-често имат две деца.

 

Дева

Суетата при Девите им пречи да осъзнаят кое е истинското щастие в живота. Искат да попътуват, искат да са вечно млади, стройни и красиви. За това често се случва така, че Девите се оказват с едно дете, което създават след 30-те.

 

Везни

Три деца? По-добре четири! Семействата на Везните са едни от най-многодетните според проучването. На какво се дължи това? Може би на това, че са отговорни и осъзнават, че могат да поемат грижата и отговорността за едно голямо и щастливо семейство.

 

Скорпион

Две деца и то с голяма разлика. Скорпионите обичат всичко да им е уредено и не допускат нищо непланирано. Най-често децата им имат голяма разлика, за да могат да си помагат и да е по-лесно у дома.

 

В какво е неповторима всяка зодия

Всяка зодия си има своето неповторимо качество. Ето в какво е незаменима всяка една от тях. Никога няма да си по-добър от Овен в бой и...

Стрелец

Стрелците искат да видят целия свят, да опитат от всичко и не обичат заседналия начин на живот. За това едно дете напълно стига и рядко в семействата на Стрелците има по две деца.

 

Козирог

Козирозите са кариеристи и не залагат много на семейството. Те не държат толкова на домашния уют и предпочитат да бъдат успешни в кариерата си. Рядко имат деца, обикновено това не се случва.

 

2-те зодии, които ще разбера, че чакат бебе този ФЕВРУАРИ

Годината на любовта и годината на семейните промени. Такава ще е тя за тези две зодии: Близнаци Ще се радвате на много промени през 2...

Водолей

Две или три деца. Несъмнено Водолеите са семеен тип хора, които дават всичко за любимите си хора вкъщи. Те са интелигентни и разумни, поемат много грижи на плещите си и децата са техния живот.

 

Риби

Едно дете в най-добрия случай – повечето Риби споделят, че отговорността е твърде голяма и непосилна за тях. За това предпочитат да се грижат добре за едно дете, вместо да не смогват с повече.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Oткъде идва традицията за боядисването на великденски яйца? (ВИДЕО)

Какво се прави със старото яйце от Великден?

Ако варите така яйцата за Великден, нито едно няма да се пукне

Кога се ходи на гробища по Великден 2024?

Кога се меси козунак за Великден?

Направете това с яйцата, за да е жълт и пухкав козунакът

Разпети петък 2024 - традиции и обичаи

Какво се прави със старото яйце от Великден?

Колко пъти трябва да втаса тестото за козунака, за да е мек и пухкав

Как да сварим яйца за Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com