Московската полиция разкри публичен дом в манастир

8810
Московската полиция разкри публичен дом в манастир

Две жени бяха арестувани под подозрение за проституция в сграда, намираща се в непосредствена близост до манастир Сретенски край Москва. Те предлагали сексуални услуги за 1,750 рубли на час.

Абатът на манастира, отец Тихон, се счита за религиозен съветник на президента Владимир Путин, който убедено изповядва източното православие.

Най-скъпият вибратор

Най-скъпата секс играчка в света е вибраторът LELO Inez Gold Vibratoris, изработен от 24-каратово злато.  Той ще се продава з...

Британското издание The Telegraph отбелязва, че собствеността на публичния дом все още не е изяснена. Според уебсайтът Life News, който се гордее с връзките си с полицията и службите за сигурност, имотът е отдаден под наем от манастира.

Представители на духовенството обаче отричат да са собственици, макар че според агенция Interfax, монасите знаели, че хотел в близост до тях предлага „интимни услуги”.

Разпространено от медиите видео разкрива кожени каиши, вериги и камшици в мазето, а стаите в хотела били рекламирани като „място за екзотични игри”.

Руската православна църква е обвинявана в лицемерие, а патриарх Кирил бе критикуван за часовника му Breguet, струващ £20,000, и автомобилът BMW Z4 с малтийски номер, с който той катастрофира пред август. Духовенството стана прицел на присмех и заради автомивката си „Христос Спасителя”.

Секс в ресторанта и вечеря на аванта

Полицията в американския щат Флорида задържа двойка, защото не си е патила сметката в ресторант, след като е правила секс върху маса въ...

Манастир Сретенски е основан през 1397 г. Абатът отец Тихон отрича да е религиозен ментор на Путин, но признава, че го познава още преди да стане президент за първи път през 2000 г.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com