На дневен ред са гей наградите

6837
На дневен ред са гей наградите

Съюзът на гейовете и лесбийките обяви номинациите за 23-ите награди GLAAD Media, които ще се състоят на 24 март в Ню Йорк, 21 април в Лос Анджелис и 2 юни в Сан Франциско.

Телевизионни шоута с участието на транссексуалната знаменитост Чаз Боно, филмът "Новаци", телевизионната комедия "Модерно семейство", Рики Мартин и Лейди Гага са сред номинираните за отличията на Съюза на гейовете и лесбийките срещу клеветата GLAAD, предаде БТА.

Тел Авив - най-предпочитаната гей дестинация

Вторият по големина град в Израел Тел Авив е туристическа дестинация номер едно за гейовете. Това обяви американската компания „А...

42-годишният Чаз, единствено дете на певицата Шер и покойния й бивш съпруг Сони Боно, се подложи на операция за смяна на пола през 2010 г. Чаз Боно стана медийна знаменитост през 2011 г., когато по телевизия OWN бе излъчен документалният филм "Да бъдеш Чаз", проследяващ смяната на пола му. Номинации за наградите на GLAAD получават шоуто "Dancing with the stars" с участието на Чаз Боно и интервюто му за ток шоуто на Дейвид Летърман.

Сред номинираните са още Лейди Гага, която засвидетелства публична подкрепа за правата на гейовете и лесбийките, певецът с хомосексуална ориентация Рики Мартин, телевизионният сериал "Клуб Веселие" и филмът "Албърт Нобс" с Глен Клоуз.

Със своите награди GLAAD почита личности и проекти в медиите и развлекателната индустрия за "безпристрастното и точно" обрисуване на хомосексуалистите, бисексуалните и транссексуалните хора.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com