Начинът, по който мислим, може да докаже прераждането ни

20378
Начинът, по който мислим, може да докаже прераждането ни

Да докаже истинността на факта на прераждането е успял специалистът по криминология Викрам Рада Сингх Чаохан, учен от Пенджаб, за което той разказал на конференция на криминалисти в Индия.

Викрам Чаохан разследвал необичаен случай: дете, което някога живяло и загинало в окръг Джаландхар, „се преродило“ в тялото на друго дете, живеещо в селски район. Криминологът провел сравнителен анализ на почерка на починалото и сега живеещото момче и доказал тяхната идентичност.

Защо нито един човек по света не помни раждането си?

Въпреки някои анекдотични твърдения, научните изследвания са единодушни, че повечето хора няма как да помнят раждането и най-ранните 2-...

Шестгодишният Таранджит Сингх, роден в бедно селско семейство, постоянно разказвал на роднините си за събитията, случили се в миналото му. Още на две години уверявал родителите си, че не е техен син. Детето казало, че преди името му било Сатнам Синх, баща му се казвал Джит Сингх, и те живели в село Чакчела.

Той казал също, че бил ударен от моторен скутер. В този момент държал две книги, които се напоили с кръв, и 30 рупии. Когато запитали за това майката на починалото дете, тя през сълзи потвърдила тези думи. Книгите и парите жената все още пази в паметта на загинали си син.

Криминологът сравнил почерците на шестгодишният Taранджит Сингх и загиналия Сатнам Сингх от старите му училищни тетрадки. Почерците били идентични, различавала се само мускулната координация, което е разбираемо: Taранджит едва наскоро се научил да пише.

Зловещо точно: Вижте какъв сте били в предишния си живот и какъв ще бъдете в следващия

Много често, всеки от нас понякога може да каже, че нещо не му върви в този живот вероятно поради грешки от миналия. Това го правим по ...

Викрам Чаохам казва следната: ако душата на един човек се пресели в тялото на друг, с нея заедно се преместват и начина на мислене и начина на писане …

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com