Най-атрактивните и запомнящи се пожелания за Богоявление

22311
Най-атрактивните и запомнящи се пожелания за Богоявление
Снимка: Община Бургас

Всяка година на 6 януари се празнува Йордановден. Това е един от най-големите християнски празници, които църквата почита. Счита се, че на Богоявление водата има магическа сила, затова всички мъже, жени и деца е трябвало ритуално да измият ръцете и лицата си, за да са здрави през цялата година.

На този ден празнуват всички, носещи имената: БИСТРА, БОГДАН, БОГО, БОЖО, БОЖИЛ, БОГОЯ, БОГДАНА, БОНА, БОНКА, БОГОЛЮБ, БОГОЛЮБА, БОГОМИЛ, БОГОМИЛА, БОЖАН, БОЖАНА, БОЖИДАР, БОЖИДАРА, БОЖИКА, БОЖИН, БОЖИНА, БОЖИНЕЛ, БОЖИНЕЛА, БОЖКА, БОЖКО, БОНЧО, БОНЬО, БОНИ, БОЮ, БОЯН, БОЯНА, ДАН, ДАНИ [УМАЛИТ.], ДАНА, ДАНКА, ДАНЧО, ДАНЬО, ДАЧО, ЙОН(А), ЙОНО, ЙОНКА, ЙОНКО, ЙОРДА, ЙОРДАН, ЙОРДАНА, ЙОРДАНКА,, ЙОРДАНКА, ЙОРДО, БОЙКО, БОЙКА, БОИЛ, БОЙЧО и производни на тях.

Ето ги и нашите пожелания, с които да зарадвате близки до сърцата си хора:

1. Нека сърцето ти винаги да е на топло и в прегръдките си да държиш любим човек. Здравето да те преследва до последния ти дъх, а добрите хора да са част от обкръжението ти. Честит имен ден!

2. Честит имен ден. На теб пожелавам любов, защото тя е онова, което окрилява човек и му помага да се докосне до най-съкровените си мечти. С уважение да се изрича името ти и много врати да ти отваря в живота!

Поверия на Богоявление: Днес небето се отваря, пожелай си нещо!

3. Честит Йордановден! Празникът ти да е велик, изпълнен с възходи и положителни емоции. Пожелавам ти най-скъпите и най-големи подаръци, но не материални, а сантиментални, защото щастието не се купува с пари!

4. Честит имен ден! Радвай се на живота и граби от него с пълни шепи. Цялата компания те поздравяваме и ти пожелаваме точно днес да започнеш една нова глава от живота си – още по-красива и по-вдъхновяваща.

5. Честит имен ден! Нека ден и нощ да ти се случват чудеса. Живей живота си така, че дори и ангелите да ти завидят. Благополучие за теб и цялото ти семейство!

6. Когато човек има вяра, чудесата никога няма да го подминат. Пожелавам ти да вярваш силно в себе си и мечтите си. Бъди щастлив и удовлетворен от живота, нека най-прекрасните неща те настигат и да изпиташ най-силното щастие. Носи името си с гордост!

Най-атрактивните и запомнящи се пожелания за Ивановден

След един ден, на 7 януари празнуват всички, които носят името Иван, Иванка, Ванеса, Ванина, Ванко, Ваньо, Ваня, Жан, Жана, Жанет, Ива,...

Водици: Как се прави наричане на водата

7. Ти имаш потенциал да сбъднеш всички мечти и амбиции. Вярвай в себе си така, както ние вярваме в теб. Цялата компания ти пожелаваме честит имен ден и ти желаем здраве!

8. Вярва се, че на този ден небето се отваря, за да приеме най-съкровените ни желания. Не спирай да си пожелаваш и нека всичко онова, за което най-много копнееш, да ти се сбъдне. С любов да изричат името ти навсякъде по света.

9. Честит имен ден! Желаем ти пъстър живот и много чудеса и вълшебства. Бъди победител и помни, че животът те обича точно толкова, колкото и ние. Вярваме в теб и винаги ще сме твои приятели.

10. Този ден е един от най-вълшебните от годината. Нека всички желания ти се сбъднат и винаги да вървиш ръка за ръка със здравето. Бъди успешен, проницателен, мъдър. Бъди велик!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com