Най-дразнещите навици на всяка зодия

21685
Най-дразнещите навици на всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Едва ли има човек на земята без дразнещи навици. Често се държим по начин, който не е особено приятен за останалите. Голяма част от чертите на характера ни са повлияни от астрологията и са типични за представителите на дадена зодия. Ето най-дразнещите навици на всеки зодиакален знак:

Овен

Овните често са невъздържани и реагират рязко, с което нараняват хората край тях. Действат импулсивно без да мислят и да се съобразяват с мислите и идеите на останалите.

Телец

Телците са твърдоглави и алчни. Непреклонни са, когато желаят нещо и нищо не може да ги спре. Все едно да спориш със стена. Склонни са към мързел, което дразни останалите, които трябва да свършат цялата работа вместо тях.

Близнаци

Макар да са много общителни, понякога Близнаците само се правят, че ви слушат, но всъщност не се интересуват от вас. Склонни са към лицемерие. Често забравят историите, които са ви разказали, и ги повтарят отново и отново.

Рак

Раците са толкова чувствителни, че понякога се чувствате все едно ходите по стъкло край тях, за да не ги нараните. Дразнещ е техният навик да се „залепят“ за някого и да го накарат да се чувства като единственият им спасител.

Лъв

Искате да се откажете от лош навик? Необходими са ви само…

Колко време ни е необходимо, за да се откажем от вреден навик? Този въпрос си е задавал всеки човек поне веднъж в живота си. Формиране...

Лъвовете имат нужда от похвали, ласкателства и внимание повече отколкото храна и вода. Не искат да споделят с другите и се опитват да ги засенчат.

Дева

Девите правят огромен проблем, ако и най-малкото нещо не е на мястото си или ако рутината им се наруши по някаква причина. Обичат да контролират всеки детайл във всяка ситуация и се изнервят, ако не успяват.

Везни

Везните дразнят с нерешителността си и с това, че питат всички останали за мнението, а не се съобразяват с него.

Как да се отървем от лошите навици?

След всеки ново закупен чифт обувки, за вас е повод да си повторите за Н-ти на брой път, че спирате със страстта си към шопинга. Всеки ...

Скорпион

Скорпионите очакват от останалите да разкриват най-дълбоките си и тъмни тайни, но отказват да споделят своите. Манипулират хората, следвайки собствените си цели.

Стрелец 

Дразнещите навици на Стрелците идват от техния страх от обвързаност, защото не обичат за поемат отговорност за действията си. Хуморът им също понякога е дразнещ – не защото не са забавни, но не могат да преценят докъде стига шегата и дали няма да наранят някого.

Козирог

Сутрешни навици, които вредят на здравето ни

Как да започнем най-добре деня си, за да не вредим на здравето си? В интервю за вестник "Мирър", доктор Мириам Стопард изброи някои от ...

Дразнещо е, когато Козирозите се съсредоточат в работата си, не спират за почивка, не се усмихват и игнорират останалите. Склонни са да съдят другите и да не виждат нещата от чуждата гледна точка.

Водолей

Водолеите имат досадния навик да изказват противоположно мнение просто за разнообразие. Ако всички са на едно мнение, те се отегчават и изразяват обратното. Освен това очакват хората да бъдат съпричастни към техните емоции, но те са напълно безразлични към чувствата на останалите.

Риби

Рибите са склонни да приемат проблемите на останалите като свои собствени. Обичат да се раздават и не е никак трудно да ги използваш. Трудно им е да отказват. Дразнещо е, че влизат в ролята на жертва и не се вслушват в съветите на другите как да излязат от такава ситуация. Освен това често в средата на разговор те прекъсват, за да споделят поредната си творческа инициатива.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

5 храни, за които да забравите след тренировка
5 храни, за които да забравите след тренировка

Не бързайте да се поглезите с храна след изтощителна физическа активност: нека да разберем кои храни ще отхвърлят цялата ви упорита работа във...