Най-проклетите черти в характера на 12-те ЗОДИИ

17974
Най-проклетите черти в характера на 12-те ЗОДИИ
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек има в себе си добри и лоши черти, които са част от характера му. Всяка зодия обаче си има една негативна черта, която побърква всичко около тях и никога не изчезва, колкото и да се опитват да я преборят.

Овен: Овните са многословни в споровете си, което е изключително натоварващо за другия човек отсреща. Могат да спорят с часове, да повтарят една и съща теза по сто пъти и накрая да спрат със спора, само за да си поемат дъх... и след това отново! Много са досадни и никога не променят това в себе си.

С кого си най-съвместим според китайския хороскоп?

Време е отново да отправим поглед към китайския хороскоп с интересната статия от сайта yourtango.com, която показва как са съвместими р...

Телец: Телците имат доста негативни черти, с които не могат да се справят през целия си живот. Но има една, която е много проклета и никой не я харесва, и това е, че Телците са с вирнати носове и не признават друг, освен себе си. Трудно можеш да кажеш на един Телец, че всички хора са равни, те се мислят за царе на всичко.

Близнаци: Най-досадната и проклета черта на Близнаците е, че много лесно се сърдят и много трудно им минава. Винаги се хващат за нещо малко в думите на някой, който не е имал за цел да ги засегне и го помнят доживот, сърдейки се за щяло и нещяло.

Рак: Раците са изключително стиснати. Изобщо не обичат да черпят, да подаряват неща без повод и да правят нещо, което ще бръкне в джоба им. Много са стиснати и по отношение на половинките си – правят евтини подаръци, водят ги на евтини пътувания и какво ли още не!

Лъв: Лъвовете са големи егоцентрици. Мислят си, че светът се върти около тях и няма сила на Земята, която да ги убеди в обратното. Това им играе много лоша шега в любовта и оправия няма! Винаги си остават такива.

Дева: Девите са много злопаметни и това е една от най-гадните черти в характера им. Помнят лошо случки, които са се случили преди години и никой не може да ги убеди, че няма смисъл да таят лоши чувства за неща, които са се случили толкова отдавна.

3-те зодии, на които им е направена магия

Има хора, които вярват в магиите, а други смятат, че това са пълни измислици. От които и да сте, може би тази информация ще ви е полезн...

Везни: Везните имат няколко негативни черти, с които не могат да се справят, но най-проклетата от тях е, че много мрънкат. Искат всичко да става така, както те си го представят, иначе не им харесва и ще мрънкат от тук до края на света... докато не стане тяхното!

Скорпион: Скорпионите са много ревниви и това е най-проклетата черта от същността им. Могат да побъркат половинките си от ревност и съсипват много от връзките си, просто защото са силно несигурни в себе си и все си мислят, че някой ще им изневери.

Стрелец: Стрелците имат една единствена негативна черта, която никой не може да преглътне и дразни всички около тях. Това е, че са страшно несигурни за всичко в живота, взимат много бавно решения и могат да се колебаят с години. Много е досадно!

Козирог: Козирозите са много отмъстителни и това е най-гадната и проклета черта в характера им. Няма човек, който да им направи нещо и те да не си го върнат многократно. Много са подли и трябва да се пазите от тях.

Водолей: Най-проклетата черта на Водолеите е, че се бъркат във всичко на всички. Непрекъснато налагат мнението си и никой не може да се отърве от съветите им. Дори се сърдят, ако някой не се вслуша в тях!

НИКОГА не се карайте с някоя от тези зодии

Да се скарате с някого е неприятно преживяване. Вие се карате, спорите и основно инвестирате всичките си сили, за да докажете, че те гр...

Риби: Най-досадната и проклета черта на Рибите е това, че непрекъснато търсят внимание от всички и ако някой не им го даде, се цупят. Все им се струва, че близките им не им обръщат внимание и винаги ги обвиняват, че не са достатъчно привързани към тях.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com