Най-сериозната причина за раздяла при всяка една зодия

10432
Най-сериозната причина за раздяла при всяка една зодия
Снимка: iStock/Guliver

Раздялата никога не е приятна, но понякога е наложителна, защото макар и да не го осъзнавате сега, след време ще разберете, че това е бил най-добрият избор. Има зодии, които просто не са достатъчно съвместими, за да могат да създадат здрава, стабилна и дълготрайна връзка. А какви са причините за това? Нека разберем:

Овен

Овните искат винаги да им е забавно, да има адреналин и страст, а когато нещата поутихнат и химията започне да изчезва – те прекратяват отношенията си с този човек и намират друг, с когото да започнат отново. 

Телец

Телците обичат половинките им да се грижат за външния си вид, да полагат достатъчно усилия за добрата си визия и да не мързелуват, защото вече са обвързани. Те няма да бъдат привлечени от човек, който на пръв поглед изглежда неподдържан.

Близнаци

Близнаците обичат раноправието, те не харесват хора, които подценяват и не уважават мнението им особено ако става въпрос за партньор. В такива ситуации те прекъсват отношенията си с него.

Рак

Раците са много емоционална зодия и не са съвместими с хора, които изобщо не се вълнуват от чувствата им, или просто за безизрани. За тях не е приемливо да си от „камък“ и не толерират липсата на емоционална подкрепа.

Лъв

Лъвовете се раздават за всички, не умеят да пестят много и харчат за какви ли не неща. Когато стане въпрос за половинката им, на тях не им допадат скъперниците и прекалено стиснатите хора. Просто имат друго виждане конкретно по тази тема и трудно преодоляват тази черта от характера на другия.

Дева

Девите са интелигентни и любопитни, обичат да научават нови неща и се обграждат с такива хора. Рядко биха приели човекът до тях да не се обогатява интелектуално.

Везни

Представителите на тази зодия гледат на живота през призмата на розовите очила. Те са оптимисти и не харесват прекалено мрачните хора, затова и когато навлязат в любовни отношения с някой по-песимистично настроен човек, то те обикновено приключват бързо.

Скорпион

Скорпионите са злопаметни, както всички знаете, те са доста отмъстителни и няма да е прекалено, ако кажем, че не прощават. И може би, единственото нещо, за което със сигурност не биха направили компромис, е изневярата. За тях това е нещо по-голямо от просто сношение с друг човек, те го приемат като най-голямото предателство, като нещо непростимо. Те не се доверяват лесно и загубите ли доверието им, не се надявайте, че ще си го възвърнете.

Стрелец

Стрелците са активни и дейни личности, обичат да се впускат в нови приключения, свързани с природата. Походи, чести разходки и постоянна активност. Може да се досетите, че мързеливците и хората, които водят заседнал начин на живот, не са им особено по вкуса. Затова и не се разбират с тези личности.

Козирог

Козирозите са работливи, целеустремени и интелигентни. Те могат да се издържат сами, а дори и да достигат по-високи върхове. Затова хората, които са демотивирани, не могат да се грижат за себе си и са финансово нестабилни не могат да ги впечатлят с нищо. Но не заради това, че Козирозите са материалисти и златотърсачи, а напротив – те просто не виждат смисъл да са с човек, на който му е удобно да бъде издържан все още от родителите си и не може да се вземе в ръце.

Водолей

Представителите на тази зодия са по-сдържани и не изразяват често емоциите си. Затова и не търпят някой постоянно покрай тях да се оплаква, да плаче или да създава поводи за разправии. Те директно изхвърлят такива хора от живота си.

Риби

Рибите са лъчезарни и забавни личности. Често се шегуват за какво ли не и ако половинката им няма чувство за хумор – част от любовта им стихва.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com