Най-страхотните пожелания за Никулден

45793
Най-страхотните пожелания за Никулден
Снимка: Телевизия Европа

С тези пожелания за Никулден със сигурност ще успеете да трогнете и усмихнете човека, на който искате да ги поднесете. Те са мили, топли и успяват да разчувстват малки и големи. Ако в живота си имате близък човек, носещ името Никол, Никола, Николай, Николина, Николинка, Николета, Ненка, Нина, Нинка, Кольо, Нико, Ница, Нено, не се колебайте да го зарадвате с едно от нашите пожелания.

Ето ги и тях:

1. Нека името ти бъде свято и ти носи късмет винаги. Нека отваря и най-тежките врати и те води към успехи. С любов и уважение да го изрича всеки! Честит бъди!

Честити рожден ден - оригинални пожелания за рожден ден за днес, 23.09

Какво ли би бил един рожден ден, ако липсваха пожеланията, които сгряват душите на празнуващите и ги карат да се чувстват по един абсол...

2. В живота си ще срещнеш и приятели, и врагове, но нека най-ближни за теб да бъдат здравето, късмета и берекета. Нека името ти те води към онези върхове, които искаш да покориш. Честит имен ден!

Лесни и бързи рецепти за трапезата на Никулден

3. Николай е име, което значи „побеждаващ“. Бъди победител винаги и не позволявай на живота да те сломява в нито един момент. Изправяй се срещу трудностите и ги елиминирай. Бъди здрав и успехите да се множат с всеки изминал ден.

4. Свети Николай е покровител на търговците и затова нека парите в твоя портфейл не спират да се множат. Бъди доволен от нещата, които ти се случват в живота. Прави така, че всяка една победа да е сладка и заслужена. Честит имен ден!

5. Весел празник! С пожелания за много приятели, пълни чаши и усмивки на лицата. Нека купонът в живота ти никога не свършва. Честито да е името ти и само късмет да ти носи!

Пожелания за рожден ден на дете

Детските рождени дни винаги са били свързвани с много смях, забавления, шарено настроение, приказни емоции и нестихващ детски смях. Те ...

6. На този ден ти желая да не спираш да преоткриваш красотите на живота, да имаш верни приятели и да бъдеш здрав. В сърцето ти да има място единствено за споделени мигове и добри вести. Честито да е твоето име!

7. Честит празник на теб и хубавото ти име. Ти си прекрасен човек и можеш само да се гордееш с това. Не преставай да следваш целите си и да покоряваш най-високите върхове. Бъди отдаден на това, което правиш и вярвай, че най-хубавото тепърва предстои. Аз ти го пожелавам!

8. С пожелания за Свети Никола да те закриля и здраве да разпръсква във всеки твой ден. Бъди щастлив и усмихнат човек. Нека силата и мъдростта никога не те изоставят. Честит имен ден на теб!

9. С пожелания за отрупана трапеза с вино и риба. Нека около теб има само верни приятели, които те подкрепят и обичат. Честито да е името ти и само късмет да ти донася в живота!

10. Честит празник! Не забравяй днес да напълниш чашата догоре с любов, усмивки, радост и здраве. Изпий я цялата и се забавлявай до насита. Да е честито святото ти име!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com