Неща, за които никоя жена не трябва да се извинява

5863
Неща, за които никоя жена не трябва да се извинява
Снимка: iStock

Колко дълго можеш да живееш с поглед върху мнението на другите? Колко пъти ще искате прошка от останалите за начина, по който подреждате живота си? Какъвто и избор да направите, винаги ще има „някой, смятащ, че има право да ви критикува, налагайки ви собствените си виждания за света. Една уважаваща себе си жена не е длъжна да се извинява за собствените си нужди и желания. Вие сте дошли на този свят не за другите, а за себе си.

Статус в обществото

Учени: Жените по-често засядат в кола при инцидент, отколкото мъжете

Жените са по-склонни да заседнат в кола при инцидент. Статия за това е публикувана в BMJ Open. Тим Нътбийм и колегите му от университе...

Вие сте на 36, но не сте изградили ослепителна кариера, не правите големи пари, не оглавявате нито един кариерен отдел? Спрете да се борите за чужди амбиции, имате право да вървите по своя път, без да отговаряте на нечии очаквания. Смятате ли, че ви харесва дейността, която извършвате? Това е много по-важно от това да си директор на омразна компания, която унищожава нервната ви система. Или може би просто обичате да сте майка и да печете най-добрите джинджифилови сладки? Не бива да се срамувате от това. Щастието не е в големите пари и не в размера на реализирания потенциал, щастието се крие в малките неща.

Близки взаимоотношения

От вас зависи дали искате да живеете сами, да сменяте партньорите на всеки пет години или да цените един единствен мъж. Както и личния ви избор – ще сключите ли официален брак или ще оставите всичко както е. Никой не трябва да ви диктува желанията! Нито майка ви, нито гаджетата ви имат право да управляват живота ви. Основното е, че вие ​​сами се чувствате комфортно, че вие ​​сами сте доволни от избора си.

Възраст и външен вид

Лекар: Тези зеленчуци са опасни за здравето на жените

Консумацията на зеленчуци от семейство Кръстоцветни в неограничени количества може да доведе до обостряне на някои хронични заболявания...

Твърде много хора казват на жените как трябва да изглеждат на определена възраст, какви дрехи да носят, как да се гримират и т.н. Всички съвети обаче са много противоречиви. Не ставайте жертва на модата, слушайте сърцето си. Ако обичате да се грижите за себе си, това е ваше лично право и вашето тяло. Ако сте привърженик на естественото стареене, харесвате заоблени бедра, малко коремче и тънки бръчки в ъглите на очите – така да бъде. Не се занимавайте с чуждите стандарти, изградете свои собствени, в които ще ви е удобно.

Репродуктивни функции

Не сте длъжни да удовлетворявате чужд "Списък с желания", защото това е вашето тяло и вашият живот. Да раждате или да не раждате, сами или с помощта на сурогатна майка – изборът е твой, трябва да сте психологически подготвен за това. Искате ли да посветите живота си на себе си? Това не е егоизъм, а вашият мироглед, който никой няма право да осъжда.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com