Нещата, които една самоуверена жена не би се страхувала да носи

2838
Нещата, които една самоуверена жена не би се страхувала да носи
Снимка: angel1238812 / Pixabay

Всички жени искат да се обличат стилно. И те честно се опитват да го правят! Вярно е, че в някои неща все още често се отричаме от себе си. И невинаги става дума за пари – понякога се страхуваме да носим ярки дрехи заради баналната неувереност в себе си. „Ами ако ме погледнат накриво?“, „Ами ако наистина не ми отива?“ и такива неща. Забравете за предразсъдъците! Ще ви разкажем за 5 неща и аксесоари, които самодостатъчните момичета не се страхуват да носят! 

1. Ярки обувки

GLAMI – иновативната онлайн търсачка която събира всичко за модата на едно място!

Дигиталната трансформация през последните 5 години на българските модни брандове и магазини за мода в онлайн бизнеси доведе до една нео...

Не всеки има ботуши, боти до глезена и маратонки в различни стилове и цветове в гардероба си. По правило момичетата избират черни и кафяви цветове отново и отново - дори и само защото ще подхождат на останалата част от гардероба и е по-лесно да се грижите за него. Но ако наистина искате да опитате червени казашки ботуши или боти до глезена...

Тогава давай! Ярките обувки на първо място показват, че поне сте уверени в способността си да съчетавате цветовете и точно ще се справите с вашия външен вид.

2. Животински щампи

Днес дизайнерите и масовите пазари предлагат толкова богат избор от животински щампи върху всичко, че определено трябва да купите няколко неща! И ако леопардът вече е уморен от всичко, тогава старата мечка може да влезе в ход.... Така че защо толкова много са срамежливи?

За повечето жени животинските щампи изглеждат вулгарни и се притесняват да го носят. И напразно! Всичко, което е необходимо, е да спазвате мярката - най-правилното решение би било да добавите само едно такова нещо към тоалета ви. Това може да бъде, например, щампована пола или панталон, но (!) с едноцветна блуза например.

Идеи, с които може да си с красива рокля и през зимата

Как да носите рокли през зимата? Всичко е просто – трябва само да изберете правилно останалите стилизиращи елементи, така че рокл...

3. Широка /каубойска/ шапка

"Колко женствено, елегантно, скъпо!" - възхищаваме се и бавно се отдалечаваме от тези модели, като отново правим избор в полза на обичайните шапки или барета. Само си помислете как палтото ви "ще играе" с широкопола шапка и токчета. Не се страхувайте да привлечете внимание, в противен случай някой друг ще го направи вместо вас.

4. Тесни дрехи

Да, крайно прилепналите дрехи са модерно малцинство днес. Но това не означава, че трябва да се оставят настрана в далечния ъгъл на шкафа. Най-малкото, самоуверените дами винаги могат да носят стилен тесен панталон, силуетна рокля или ботуши над коляното. И всичко това, защото такива неща подчертават достойнството. И ако имате много от тях, защо да ги криете?

5. Деколте и цепки

Кои модни трендове от изминали години се завръщат?

Модата е стил и начин на живот. Тя върви по пътя на своето естествено развитие, но и често възражда стари и позабравени трендове от бли...

Триъгълно деколте, по-дълбоко от обикновено, странична или предна цепка на полата - как ви харесва това? Много яко,нали? Това не означава, че целият гардероб трябва да бъде с тези пикантни детайли на дрехите ви. Но не бива да се страхувате да ги облечете, ако ситуацията позволява и имате желание!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com