Някои интересни факти за пениса

150800
Някои интересни факти за пениса

След като разбрахме, че пенисът може да се скъси, ето още няколко интересни факта за този орган, този път не толкова отчайващи.

Съотношение покой-ерекция

Само за мъже: Как да разберем дали жената до нас симулира оргазъм?

Причините жените да симулират оргазъм са много. Първата от тях е, че те просто са свикнали да го правят. Тесногръдите мацки си мислят, ...

Не съществува закономерност при съотношението между дължината на пениса в спокойно и еректирало състояние. Изследванията показват, че разликата между двете състояния варира от 0,6 до 9 см. Освен това е доказано, че по-късите, в спокойно състояние, пениси се увеличават два пъти повече от дългите. Около 12% от пенисите нарастват с с 1/3 или по-малко, а 7% се удвояват.

Зоната на удоволствие

Много мъже смятат, че долната част на главичката и основата на члена са най-чувствителни към сексуалното удоволствие. Да, това е така!

Загуба на чувствителност

С възрастта чувствителността на пениса намалява, но колко точно не е установено. Понижаването започва от 25-годишна възраст. Не всички мъже, обаче забелязват този факт.

Жестоки факти за секса, мъжете и жените

Цял живот научаваме много един за друг - за това какво искаме, какво можем, как се случват нещата и как да разбираме противоположния по...

Вибратор за мъже

Вибраторите работят и на пенисите. Освен това те са толкова ефективни, че има специални медицински вибратори, които се използват за постигане на еякулация при мъже с травми на гръбначния стълб.

Скритата част от айсберга

Много мъже биха подскочили от радост, ако разберяха, че пенисът им е два пъти по-дълъг, отколкото си мислят. Това е така, защото половината от дължината на пениса е скрита вътре в тялото.

 

15 храни, които да избягвате преди секс

Има храни, които осезаемо засилват желанието за секс, но има и такива, които е препоръчително да се избягват, ако знаете, че вечерта ще...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com