Няколко идеи за евтин и освежителен ремонт

10321
Няколко идеи за евтин и освежителен ремонт
Снимка: stux / Pixabay

Всички знаем, че домът е мястото, където се чувстваме най-удобно и уютно. Ремонтните дейности и подобренията по него ни помагат да го направим по-красив и крайният резултат ни носи наистина голямо удовлетворение.

Сега, поради разпространението на Ковид и социалното дистанциране, прието за ограничаването му, хората остават у дома повече от преди. Оставайки си вкъщи, имаме повече време за семейство, любими занимания, градини, дълго отлагани ремонти, за които нито силата, нито времето са ни стигали, когато сме били заети главно с работа.

5 практични съвета как да спестите пари за ремонт на банята

Като правило ремонтът в банята се оказва доста скъпо удоволствие. Експерти споделиха как можете да спестите пари и в същото време да за...

Тъй като икономическата криза се отрази на доходите на повечето хора в обществото, ние избрахме няколко вдъхновяващи идеи за вас, за да може да си позволите лесно да извършвате ремонт на дома си собственоръчно, без механично оборудване и с минимални инвестиции.

Ако вашият дом е модерен и уютен, тогава ще се чувствате наистина  щастливи и  с усет за комфорт. Ефикасни ремонтни дейности не се постигат само чрез скъпа поддръжка и големи финансови разходи. Следвайте съветите и предложенията ни и се порадвайте на крайните резултати след ремонта.

Фолио, самозалепващо

Евтина и проста поправка и подобрение на мебелите, вратите и прозорците у дома. Мебелите променят вида и облика си, дори и в най-малкото пространство. Износените, остарели части и шкафове, повредени повърхности и плотове правят дома ви да изглежда неподдържан и неугледен. Да подмените изцяло мебелите е скъпо струваща задача, неподходяща за икономически трудни периоди и периоди, които е трудно да се осъществят без напускане на къщата, но ремонтът на мебели с помощта на фолио, което се самозалепва е лесен, бърз и изгоден. Такова може да намерите във всеки мебелен магазин.

8 лесни и евтини начина да преобразим дома си

Много от нас са прекарали повече време у дома от всякога през последните няколко месеца - което ни прави по-наясно какво обичаме в него...

Мебелите и вратите, покрити с един или повече подходящи шарки от алуминиево фолио, веднага ще придобият модерен, луксозен вид, точно както при първата им покупка. Алуминиевото фолио се реже с макетно ножче, залепва се лесно, не се изисква специално оборудване или умения. Той е много лек и може да бъде закупен онлайн и доставен вкъщи безопасно и евтино, навит. За да промените напълно облика и, голям брой стари части на вратата могат да бъдат заменени със стъкло и допълнително залепени с цветно стъклено фолио.

Обновяване на подова настилка

Ако се използват висококачествени материали и се подменят стари и скъпи подове, смяната на подовете отнема много време. За бърз и евтин ремонт е лесно да се спрете на на декоративни дъски. Свързани помежду си като пъзел, подредени върху използваемия под, без да е нужно да къртите и замазвате пода, без лепене, изработени от висококачествена дървесина - те са идеални решения за домове, веранди и дори дворове. Готови сте за ремонт! Сега имате време да разкрасите и украсите дома си, а след това отново да се заемете с бизнес и социални дейности. Работата вече няма да  ви разсейва, позволявайки свободното ви време да бъде изпълнено с нещо полезно, приятно и удовлетворяващо!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се нарича страхът от високо?

Как да си направим тинктура от глухарче?

Как най-лесно се свалят стари тапети?

Как се пише: усъвършенствам, усъваршенствам или осъвършенствам?

Изпратена по погрешка: Котка пропътува хиляди километри с куриерска фирма (СНИМКА)

Кулинарна Арена - ексклузивна галавечеря и цирков спектакъл

Колко чаши кафе трябва да пием на ден, за да сме здрави?

Имайте едно наум: Тези храни могат да съдържат нитрати

Боядисване на великденските яйца: Природни рецепти от миналото

Как да се преборим с чувството за малоценност?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com