Няколко признака, че сте предадени

4201
Няколко признака, че сте предадени
Снимка: iStock/Guliver

Съществуват някои признаци, които може да са ви помогнат, да разберете, че ви лъжат. И, все пак, никога не пренебрегвайте своето шесто чувство и интуиция.

Както всички знаем много добре, връзките никога не са перфектни. Те, дори понякога могат да се окажат доста трудни. Често се опитваме да игнорираме, какво наистина се случва и търсим причините, поради които тези връзки са приключили.

Когато най-накрая признаем, че нещо не е наред, проблемът вече е извън контрол поради дълъг период и липса на връзка или близост между близките. Да разберете, дали сте предадени може да се окаже достатъчно лесно, ако обърнете внимание на определени съвети и поведение. Такива, не трябва да се считат за абсолютно доказателство. Вместо това искаме да споделим някои от тези показатели с вас. Те могат да посочат проблеми в отношенията на първо място.

Зодиите, които ще преживеят предателство през 2022 година

Предателството винаги причинява болка. Но понякога всичко зависи и нас самите и от начина, по който реагираме на събитията в живота си....

Няколко признака, че нещо не е наред с близките ви

Изведнъж вашата половинка започва да обръща повече внимание на външния си вид. По-специално, ако започне да прави нещо, което никога преди не е правила или е правила много рядко, например: посещава по-често фитнес залата или салон за красота, купува по-скъпи дрехи, спазва диета.

Внимавайте с телефона си!

Нашите телефони са златна мина за разкриване на мистерии. Това е така, защото те съхраняват история на обажданията, гласова поща, текстови съобщения и много други. Трябва да се притеснявате, ако близките отговарят на телефона по странен начин или с приглушен глас, напускат стаята, за да се обадят, излъжат с кого са говорили, измислят причини за телефонното обаждане, незабавно изтриват дневника на обажданията и стари съобщения. Всичко това, особено ако никога не са правили това преди.

Обърнете внимание на парфюм или одеколон!

Приятел или враг: Ето най-коварните знаци на зодиака

Някои зодии могат да предадат или излъжат в най-неочаквания момент. Винаги трябва да сте нащрек с тях. Астролозите споделиха представи...

Ако се приберат с миризма на някой друг и когато ги попитате, те имат хиляди извинения: „Не, служителят в мола искаше да изпробва новия аромат! Приятелите ми се пошегуваха с мен! Виждах се със стар приятел, който обича парфюм!" Това са само няколко извинения - по-добре изобщо да не питате, защото вероятно ще измислят още повече извинения.

Грим върху дрехите

Бъдете внимателни, ако намерите дрехи със следи от грим в коша за пране, по-специално пудра, червило, спирала, очна линия и т.н.

Как е вашият сексуален живот?

Изневярата има тенденция да намалява честотата на секса. Това може да се случи бавно, но постепенно. Така ще има все по-малко секс, а увлечението на партньора ви по друг човек ще продължи и ще се засилва.

8 причини да остане при жена си, след като е изневерил

Може ли причината за изневярата на мъжа да е в неговата съпруга? Как е възможно да остане при нея след такова голямо предателство? Отго...

Фалшиви пътувания, въображаеми часове

Да пишеш за пътувания, които никога не се случват, или да казваш, че трябва да закъснееш за работа, защото приятел е болен, може да е признак на изневяра. Не забравяйте, че това невинаги трябва да е през нощта. По-често се случва по време на обедната почивка или следобед.

Подарък

Вашата половинка започва да ви дава неочаквани подаръци. Сред тях са скъпи бижута, цветя или нещо друго, което има значение за вас и всичко това от добро сърце? Много често това се дължи на чувството за вина, което искат да облекчат, като ви дадат разни неща. Обърнете внимание на това, ако не са имали подобни навици, преди или ако това се случи случайно, в неочакван час и ден.

Ако някои или всички от посочените знаци съвпаднат, значи насреща имате половинка, която ви изневерява!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com