Нумеролози споделиха кои са най-опасните дати през годината

14884
Нумеролози споделиха кои са най-опасните дати през годината
Снимка: iStock/Guliver

Водещи нумеролози споделиха в кои дни могат да настъпят мащабни бедствия и катастрофи.

През изминалата високосна година се случиха много  трагедии, свързани преди всичко с пандемията от коронавирус. И, разбира се, всички се чудят на какви конкретни дати да обърнат внимание през тази година. Нумеролозите посочиха конкретни дни от годината, които наистина могат да бъдат опасни.

В контекста на нумерологията това може да е осмият ден или осмият месец. Защото те носят енергията на справедливостта. Това може да е 13 -ият ден, не защото е някакво мистично и нещастно число. И тази енергия носи някакъв вид трансформационни процеси.

Според специалистите 16 -то число може да бъде свързано с опасности, злополуки и разрушителни събития. Освен това 12 -ият ден или 12 -ият месец в нумерологията олицетворява наказанието.

Но всъщност това е много дълбока тема, не може да има толкова банален отговор сега. Световната астрология се занимава с подобни изследвания. Затова се изучават дати, хилядолетия, събития и на тяхна база се установяват някои закономерности и се изчисляват ключови моменти за всеки период от годината, месец или ден.

Те допълват още, че в този случай се излагат само теории за опасни периоди. Тъй като всякакви астрологични прогнози и показатели имат напълно различни прояви. Това може да бъде както главоболие у хората, високо кръвно налягане, така и природни бедствия. И ако подобни прогнози бяха известни на човечеството, тогава вероятно хората биха могли да предотвратят 80% от някои апокалипсиси, подчертават те.

Според експертите, при разглеждане на инцидент не може да се изключи отделен негативен аспект, който показва предстояща опасност. Нещо повече, другата половина от хората може просто да са под влияние на това нежелано събитие.

Когато се качваме на  самолет с много хора или влизаме в хотел, където могат да настъпят някои негативни моменти, ние вече ставаме част от това място. И тогава наталната карта вече е изградена върху този обект, а не конкретно върху човека или върху хората, които са били на това място, обясняват експертите.

В същото време нумеролозите препоръчват да не се концентрираме към конкретни опасни дати и да не се довеждат до общ знаменател, тъй като астрологичните прогнози зависят от много фактори.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 10 традиционни предястия за Великден

Тези 6 цвята на спалното бельо могат да съсипят съня ви

7 начина да разпознаете опасния тип мъж и да избегнете проблеми в любовния си живот

Велика събота 2024 - традиции и обичаи

Кои тънкости при печенето на агнешко месо знаят малко хора?

Кои гарнитури вървят ръка за ръка с агнешкото месо?

Без погрешен завой: Най-дългият прав път в Австралия е 147 км без нито една отбивка

Начини за отстраняване на драскотини от стъклото на ръчния часовник

Кое вино върви най-добре за агнешко месо?

3 май 2024 - какво не трябва да се прави на този ден, за да НЕ плачете 40 дни след това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com