Опасни магии с различни предмети

13908
Опасни магии с различни предмети
Снимка: iStock

Магиите са нещо, което съществува от далечното минало, но се практикува и до ден днешен. Това са сериозни дейности, които се намесват в чуждите съдби и преобръщат животи. С тях определено не бива да се шегуваме и експериментираме. Да направиш магия на някого не е особено трудно, а начините са многобройни. На какви предмети обаче най-често биват правени магиите. Нека видим:

Опасни магии с различни предмети

Като най-силни и опасни се явяват магиите, направени с коса, кости и менструална кръв. Други, също така мощни, са вуду куклите, които всички сме виждали поне по филмите. Те се правят отново от косата или някаква дреха на човека, към когото ще се отправя тази магия. 

Магии се правят и на конци, през които после “жертвата” преминава или настъпва. Червена нишка или недовършен възел, наподобяващ прежда, може да са знак за сторена магия върху вас. Може да го срещнете навсякъде - около дома или работното ви място, в градината, в някои дрехи, в колата и т.н.

Подобни ритуали се извършват и върху загинали животни от рода на птици, змии, кучета и котки. Това е опасно, защото може да се пренесе и някакъв вид зараза. 

Зодиите, които имат най-силна защита срещу магии

Смъртоносните магии се правят най-често от яйца или черупките от яйца. Те са от видовете черни магии. Когато се добави и пръст от гробище, смъртта или умопобъркването на човека, към когото е отправена магията, е сигурна. Обикновено лек за тази магия не може да се открие и дори човек да попадне в психиатрична клиника, състоянието не отбелязва подобрение.

Друга съставка, чрез която се извършват черни магии, е менструалната кръв. Чрез нея може да се направи магия върху мъж, който да не изпитва никакво удоволствие при контакт с други жени и дори да не ги поглежда. На мъжа се поднасят няколко капки от кръвта и се изговарят специални думи за любов.

Магиите са опасна дейност и е препоръчително да не се правят, защото рано или късно те ще се върнат като бумеранг към вас. Силата на думите е огромна и наистина може да се намеси в съдбата на другия човек. Изпълнете душата си със смирение и доброта и животът ви ще бъде много по-лек, отколкото ако постоянно се стремите да навредите на някого, да го елиминирате или премахнете от пътя си.

Статията е с информативен характер и не насърчаваме никого да предприема подобни действия. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com