Перфектният грим за блондинки

2674
Перфектният грим за блондинки
Снимка: iStock

Преди да преминем към нашите съвети само за грим, има няколко неща, които си струва да споменем. Когато избирате фондьотен, пудра или коректор, на първо място обърнете внимание на тена на кожата. Никакъв грим за очи, дори и най-красивият, няма да изглежда добре, ако основата е твърде тъмна или прекалено светла. Ето защо, преди да купите, си струва да го опитате върху парче кожа. Цветът на очите играе важна роля в грима на очите. Ще изберем различен грим за сините очи и различен за кафявите очи. Също така си струва да изберете силата на грима за случая.

- Грим за блондинки със сини, зелени и кафяви очи

Изборът на грим, съответстващ на цвета на очите ви, е истинско предизвикателство, особено ако имате многоцветни очи. За щастие има специфични цветови палитри, които работят перфектно с най-популярните цветове на очите като кафяво, синьо, зелено и сиво. 

- Грим за блондинки със сини очи

Деликатните сини очи могат лесно да бъдат замаяни, така че е по-добре, особено през деня, да използвате по-светлите цветове на сенките. Тези светли и тъмни бежови и нюанси на сьомга ще бъдат перфектни. Противно на външния вид, синеоките блондинки също могат да избират различни нюанси на синьото, въпреки че по-силните трябва да се оставят за вечерен грим . 

Блондинките са истински щастливки

Едва 5% от европейците и северноамериканците са естествено руси. Русата коса се получава от двойна еволюция. С появата на светлата кожа...

- Грим за блондинки със зелени очи

Повече от една жена мечтае за зелени очи. Ето защо, ако можете да се похвалите с такива, си струва допълнително да подчертаете цвета им. В грима за блондинки със зелени очи, бежово, златно, лилаво, кафяво и дори нюанси на оранжево ще бъдат перфектни. Разбира се, към смесването на тези цветове трябва да се подхожда с известна резерва, особено при нанасяне на дневен грим.

- Грим за блондинки с кафяви очи

За кафяви очи блондинките трябва да избират цветове като бежово, зелено, каки и, разбира се, кафяви. Тези цветове са идеални за ежедневна употреба и подчертават естествения цвят на окото. Те са идеални и за гостуващи ситуации, когато гримът трябва да бъде дискретен, но перфектен.

- Грим за блондинки със сиви очи

Как гримът може да ви направи да изглеждате по-млади

С течение на времето става все по-важно да подбирате с внимание и грижа грима си. По този начин ще запазите лицето си младо, а кожата с...

При сивите очи опцията "опушени очи" работи чудесно, но е по-подходяща за вечерта. Ако искате деликатно да подчертаете сивите очи през деня, използвайте цветове като: виолетово, синьо, медно, кафяво, златисто. За да не загасите естествения цвят на окото, по-добре е да избягвате сивите сенки. 

- Нежен грим за блондинки

Блондинките обикновено имат доста деликатна красота, така че гримът им не трябва да е натрапчив и много остър, тъй като това може да "работи" срещу тях. Особено през деня си струва да сложите деликатен грим и да подчертаете красотата си по фин начин. 

Когато става въпрос за фондьотен, блондинките трябва да използват цветове като праскова или мед и всякакви производни цветове.  

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

В това незабележимо растение се крие голяма лечебна сила

Как да накараме срамежливия човек да се отпусне?

Колко калории се изгарят по време на сън?

Великден 2024: Най-силните молитви за здраве, изцеление и защита

Как да запазите лимоните свежи за по-дълго време?

Ето няколко идеи как може да се използва стар козунак!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com