Перфектното време за любовни удоволствия

30817
Перфектното време за любовни удоволствия

Има ли перфектно време за любовни удоволствия?

Несъответствието на сексуалните биоритми може да е един от най-големите проблеми на съвременните двойки.

Когато мъжете отиват на работа, въпреки желанието си да разкъсат дрехите на своята любима, тя все още спи, а когато се върнат изморени, жените са във вихъра си. В колко часа ще намерите баланс между еротичните пориви?

Учените отговориха на този въпрос. Точно в 16:00 следобед нивата на сексуални хормони в двата пола се изравнява и те започват да се желаят еднакво силно.

В 5:00 часа сутринта мъжете започват активно да произвеждат тестостерон, което оказва пряко влияние върху либидото на силната половина от човечеството. Това е времето на еротичните фантазии и сънища, предаде БГНЕС. В 8:00 часа сутринта мъжете достигат сексуалния си пик, но женските хормони все още "спят".

Към 10:00 часа нивото на мъжките полови хормони се стабилизира. Час по-късно идва втората вълна от сексуална възбуда. За съжаление, точно тогава страстта на жените едва се пробужда, готова за следобедни забавления.

В 16:00 часа нивата на желание се изравняват и либидото на партньорите най-накрая достига еднакво ниво. Този час е идеален за любовни удоволствия и зачеване на деца.

Между 17:00 и 19:00 часа стремежите и на двата пола угасват. Тялото се нуждае от почивка, но след седем мъжкото либидо отново започва да се увеличава. Тогава обаче нежният пол казва "не" на поривите на партньора, докато не наближи полунощ, когато женската сексуалност достига своя връх – в 23:00 часа. Тогава мъжете са вече уморени, заради борбата с бушуващите хормони през целия ден и мечтаят за дълъг и спокоен сън.

Редактор: Калина Здравкова

Сексът по време на празници е по-горещ

Ново проучване доказва, че сексът по време на празници е по-хубав, отколкото този у дома в спалнята. Без никакво съмнение - сексуалния...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com