Пет доказани начина да запазите връзката си

1690
Пет доказани начина да запазите връзката си
Снимка: iStock/Guliver

Напълно възможно е да запазите връзката си и да преминете на следващият етап: към дълготрайни и пълноценни взаимоотношения.

Когато уважавате партньора си и сте решена връзката ви да просъществува в годините, е нужно да се постараете много и да дадете всичко от себе си. Трябва да положите усилия и да правите компромиси всекидневно, за да гарантирате, че връзката ви ще остане здрава и неразрушима.

Колко време ви е нужно да се влюбите според зодията

Влюбването протича по различни начини при различните хора. Не малка роля в това играе и зодиакалния знак. Нека видим каква е традицията...

Открита и редовна комуникация без повишаване на тона

Нужно е да сте спокойни с партньора си и да проявявате нужното уважение един към друг. Ако общуването ви не включва обиди и нападки, това е голямо постижение. Истината е най-важният фактор за дълготрайна връзка. Затова още по-добре е, ако можете да сте напълно откровени един с друг.

Стремеж да преодолеете трудностите и конфликтите

Ако и двамата полагате достатъчно усилия за преодоляване на възникващите конфликти, нищо не може да разруши връзката ви. Това е един своеобразен ключ към щастието. Няма безконфликтна връзка. Въпросът е как ще преодолеете конфликтите, за да продължите заедно напред . Понякога дори временната раздяла е решение. Тогава ще оцените, че не можете един без друг и всеки ще направи необходимия компромис в името на любовта.

Забавлявате се, за да се откъснете от проблемите на деня

Колко романтични и любящи са зодиакалните знаци

Не всички зодии могат да изразят открито чувствата си и да бъдат романтични. Според астролозите някои зодии са по-романтични, а други с...

Когато сте заедно от години, битовизмът със сигурност ще ви завладее, колкото и да ви се иска това да не се случва. Така е в живота. Важно е да преодолеете заедно ежедневните проблеми с чувство за хумор и с философски поглед над нещата.

Споделяте уроците на живота

Не спирате да споделяте всичко, което откривате за себе си, за живота или за партньора си. Така се учите в движение и най-важното - заедно.

Силна емоционална подкрепа

Ако не ви уважава, този партньор не ви е нужен. Също така, ако не го интересува как се чувствате и какво мислите – той не е за вас. Стойте далеч от токсични хора, които ви измускват енергията. Щом не ви харесва каквито сте, той няма място в живота ви. Всичко, което ви показва е лъжа. Не си губете времето с него.

Шест научни факта за любовта

Любовта е най-прекрасното чувство, но колко наистина знаем за него и колко добре го разбираме? 1. Мозъкът реагира по различен начин на...

Любов, секс и интимност

Любовта неминуемо се свързва със секса и интимността. Тези три нужди, физически и емоционални, не могат да съществуват отделно. За нещастие, хората често ги бъркат. Не винаги, когато има секс, има любов и интимност. Все пак, ако във връзката ви съществуват и трите, сигурно е, че ще я запазите във времето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

При отслабване: кои са най-грубите грешки, които правим?

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com