Пет любопитни зодии, от които стават идеални детективи

9208
Пет любопитни зодии, от които стават идеални детективи

Хората, които мразят конфронтацията, са твърде импулсивни или имат проблеми с вземането на решения, не биха могли да бъдат добри детективи. Детективите трябва да вземат решения на живот или смърт и трябва да обмислят всичко предварително.

Трябва да имате дарба, за да можете да разбирате хората. Заподозреният малко прекалено спокоен ли е? Защо този човек е толкова нервен? Това са всички важни въпроси, които един детектив ще си зададе, докато се опитва да разреши даден случай.

Друга добра черта, която трябва да имате, е добрият инстинкт. Детективите трябва да бъдат достатъчно креативни, за да адаптират разследването си към самото престъпление, засегнатите хора и с кого работят. Но не винаги е добра идея детективът да се подчинява на правилата или да мисли нестандартно.

1. Дева

Деликатна или грубиянка си според зодията

Хората са много различни по стил на общуване и това до голяма степен зависи от зодиакалния знак. Представителките на зодия Дева наприм...

Детективската работа е нещо, в което повечето Деви биха процъфтявали, особено след като голяма част от нея се прави чрез изследване на компютъра. Тъй като са бдителни и имат способността да забелязват и най-малките детайли, Девите са в състояние да открият улики, които другите хора могат да пропуснат.

Този зодиакален знак е изключително интелигентен и усърден и няма да прави предположения или да остави нещата наполовина, само за да може да каже, че случаят е решен.

2. Скорпион

Скорпионите са естествено интуитивни и са страхотно наблюдателни. Те имат инстинкт за получаване на информация от неочевидни източници. Освен това са изключително добри в хващането на лъжа.

3. Близнаци

3 професии, които пасват перфектно на зодия ОВЕН

Овните са изключително стойностни хора. Те се раздават не само за приятели и семейство, но и в работата си. Работохолици са и това им л...

Близнаците знаят правилните въпроси, които да задават на заподозрян, знаят кога да упражнят натиск върху него и кога да седнат и да оставят признанието му да се излее. Тъй като Близнаците са толкова гъвкави и умеят да играят роли, те биха били страхотни под прикритие. Те биха се придържат към измислената си история, сякаш това е истината, и биха се ангажирали напълно с ролята си под прикритие.

4. Стрелец

Стрелците биха били добри детективи заради способността им да общуват с хора, както и заради таланта си да могат да ги приемат навсякъде. Ако Стрелецът трябваше да пътува по целия свят като детектив, те биха се радвали на това, но няма да е зле и ако работят в полицейски участък или имат собствена детективска агенция.

5. Козирог

Козирозите са свикнали с упоритата работа дълги часове. Те не се отказват лесно и са упорити, затова дайте на Козирога изостаналите случаи, които никой не иска, и те ще ги разследват, докато получат отговори. Те никога не биха позволили на личните им чувства да попречат на решаването на даден случай.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com