Пет начина, чрез които ще намерите сродната си душа

3926
Пет начина, чрез които ще намерите сродната си душа
Снимка: iStock/Guliver

Немалко хора са самотни и искат да намерят сродната си душа. Надяваме се, че тази статия ще помогне поне малко в правилната посока. Ние с радост я споделяме с вас. Стискаме палци при търсенето! 

1. Разберете какво наистина искате.

Десет начина да привлечем противоположния пол

Не е суета желанието ни всички да се обръщат след нас по улиците. Независимо от възрастта и семейното ни положение, инстинктивно всички...

Всяка неуспешна връзка в миналото ви е дала улики за това, какво искате от идеалния си партньор. Проблемът е, че много хора се фокусират върху негативното, вместо върху положителното. Например, като казвате, че не искате мъж, който „поставя работата си преди връзката“, вие се фокусирате върху мъж, който поставя работата преди любовта и това е желанието, което несъзнателно изпращате чрез вашата енергия. Добрата новина е, че ако знаете какво не искате, знаете какво искате. Вашата сила да създавате се крие във вашата способност да избирате мисли, които са положително ясни, за да можете да кажете на Вселената точно това, което желаете.  Можете да разберете дали вашето потвърждение е положително или отрицателно по начина, по който ви кара да се чувствате. Ако ви кара да се чувствате чудесно, това е положително. Ако ви кара да се чувствате зле, това е отрицателно. Това е толкова просто. Ако откриете, че мислите негативни мисли, просто ги обърнете и започнете да се фокусирате върху положителните. Веднага ще се почувствате по-добре и ще бъдете в съответствие с любовта.

2. Мечтайте за любовта, която желаете.

Ако сте готови за любов, едно от най-добрите неща, които можете да направите, е да се изгубите в мечтите си за съвършения си партньор. Докато си представяте идеалния си партньор, Вселената получава тези изображения като индикатори за това какво да създадете в живота си. Във вашето въображение можете да създавате и подобрявате желаната от вас връзка, докато тя отговаря на вашия най-висок идеал. След като имате този идеален образ в ума си, преигравайте го отново и отново, докато един ден не откриете, че всъщност го живеете. Силата на въображението ви е неудържима и може да преобрази любовния ви живот.

3. Влюби се в себе си.

Не можете да очаквате някой друг да се влюби във вас, ако не сте влюбени в себе си. Когато се осъждаме или критикуваме, ние изпращаме енергия, която отблъсква другите. Самокритиката е отрицателна енергия, която ще отблъсне потенциалните партньори. От друга страна, любовта към себе си е привлекателна и привлича потенциални партньори. Направете списък с десет характеристики, които обичате за себе си, и поставете този списък там, където можете да го виждате всеки ден. Всъщност няма значение какво е в списъка, стига лесно да поражда добри чувства, които изпитвате към себе си. Колкото повече се фокусирате върху това, което обичате в себе си, толкова повече любов към себе си ще изпитате. Други ще се влюбят и в теб, просто защото е страхотно да си около хората, които обичат себе си.

5 лесни метода за привличане на любов в живота ви

Любовта понякога ни подминава и се чудим докога ли няма да имаме късмет и колко още ще трябва да чакаме, за да се появи правилният за н...

4. Кажете не на ревността.

Естествено е да се чувстваме ревниви, когато видим някой да изпитва нещо, което желаем и нямаме, но ревността всъщност ще попречи на любовта да идва при вас. Ревността е негативна емоция и ще отблъсне това, което желаете. Вместо да се чувствате ревниви, разберете, ако виждате някой друг да живее вашата мечта, вашата мечта се приближава.

 Вместо да ревнувате, празнувайте любовта, която виждате, и благославяйте всички любовни взаимоотношения, на които сте свидетели. По този начин казвате на Вселената да ви донесе малко от това.

5. Откажете да се отказвате.

Причината номер едно, поради която Законът за привличането не работи, е, че хората се отказват, преди да им бъде изпълнено желанието. Това е като да поръчате вкусна храна и да излезете от закусвалнята, преди да пристигне поръчката ви. Поръчката върви, но ако вече не сте в съответствие с нея, ще пропуснете. Що се отнася до любовта, хората се разочароват, когато срещите им не отговарят на очакванията им и не виждат доказателства, че истинската любов идва. От разочарование или страх да не бъдат разочаровани, те се отказват, без да знаят какво са пропуснали.

7 начина да привлечете нова любов в живота си

Понякога си мислим, че любовта ни е забравила и все ни подминава, докато един ден не се окаже, че ние не правим достатъчно, за да я при...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com