По-добре ги скрийте: 6 неща, които развалят визията на банята

10621
По-добре ги скрийте: 6 неща, които развалят визията на банята
Снимка: Sascha Westendorp / Pixabay

Голям брой различни малки неща отстрани на мивката и ваната развалят цялостния външен вид на банята и пречат на удобното й използване. Следователно само това, което наистина е необходимо, трябва да се съхранява на видно място и също така да не се откроява от външния вид на стаята. За всичко останало съхранението на закрито е добре.

Допълнителни кърпи

Хавлиите за баня се избират най-добре в неутрални цветове. Ако желаете цветове, може да намерите нюанси, подходящи за интериора. По-добре е всички тъкани да са едноцветни или в един стил. Само комплектите, които използвате сега, трябва да бъдат оставени в полезрението. Останалата част от текстила може да скриете в шкафа под мивката или в килера.

Дори най-мръсната баня ще заблести от чистота за 15 минути, ако направите това

Детски играчки

Детските играчки често се открояват от общия стил на интериора. В банята създават визуална бъркотия и влияят негативно на цялостното впечатление от интериора. За играчките е по-добре да отделите отделна кутия или рафт. Ако нямате място за допълнително съхранение, купете малък, непрозрачен контейнер с капак или кошница. Трябва да се помни: преди да приберете играчките за къпане, е важно да ги изсушите.

Мостри и комплекти за пътуване

Мини продукти за грижа за кожата и красота за тестване, както и комплекти за пътуване, често се трупат отстрани на мивката или на рафта под душа. Те претрупват пространството и затрудняват почистването: за да избършете смесителя, трябва да отделите много време за пренареждане на буркани и туби от място на място. По-добре е да съберете всичко в един органайзер и да го приберете в някой шкаф.

Почистващи препарати

Домакинските принадлежности рядко изглеждат подходящи в банята. Ярките опаковки от домакински химикали не отговарят на стила и цвета, а аксесоарите като гъби и парцали често изглеждат неподредени след първата употреба. Всички тези предмети е най-добре да се поставят в непрозрачен контейнер или в шкаф със затваряща се врата. Ако няма място в банята, домакинските химикали могат да се съхраняват в друго подходящо помещение.

6 грешни техники за декориране на баня и как да ги поправите

Декоративна козметика

Дори да използвате грим всеки ден, дръжте я в специален органайзер или в затворено чекмедже зад огледало или под мивката. Отървете се навреме от повредени или ненужни средства, за да има свободно място за нови покупки.

Лекарства

В банята сред хигиенни продукти често се съхраняват различни таблетки, контактни лещи, капки за очи и други медицински консумативи. Въпреки това, не всички лекарства са подходящи за такива условия на съхранение. По-добре е да прегледате домашния комплект за първа помощ и да преместите това, което трябва да се съхранява там, в хладилника, а останалото да сложите в органайзер и да скриете в шкаф или затворено чекмедже.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Щипка на прозореца? 7 лайфхака, за които може би не знаете

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно