Погледнете живота през нова перспектива с LACOSTE L!VE

27494
Погледнете живота през нова перспектива с LACOSTE L!VE

Спечели 1 от 50 аромата с на LACOSTE L!VE. Бъди креативен и направи най-лудата си снимка! Промо екипът на LACOSTE ще ти осигури реквизит, а от теб очакваме да си креативен, артистичен и нестандартен!

Запознай се с LACOSTE L!VE и изрази своята различна перспектива. Открий снимката си в галерията на LACOSTE L!VE във Facebook. На 21.06 и 22.06.2014 от 10.00 - 21.00 часа, търси куба на LACOSTE L!VE на бул. "Цар Освободител", пред Национална художествена галерия (на мястото на Мавзолея).

1 от 50 аромата ще спечелят тези креативни ентусиасти, които се отбележат на снимката си на Facebook стреницата на радио N-JOY. Научете на място повече за наградите - на 21.06 и 22.06 пред Националната художествена галерия в София.

Новият аромат от LACOSTE L!VE въплъщава неустоима енергия. Енергията, с която преминаваш граници, която създава свой собствен път, свой собствен стил.

Модата LACOSTE L!VE съчетава моден стил и автентичност. Тя привлича творчески личности, осигурявайки им възможност да се обличат по уникален начин. Добавянето на аромат към вселената на LACOSTE L!VE е естествена стъпка, но той трябва да олицетворява същата креативност и уникалност. Ароматът ще ви помогне да надникнете отвъд очевидното. Нов аромат. Нова перспектива.

“Новият LACOSTE L!VE аромат е напълно нова глава към историята на ароматите LACOSTE. Уникалният дизайн, концепция и холистична кампания привличат вниманието на градския тип хора, които търсят автентичност и креативност. Затова именно креативността е в сърцето на новия LACOSTE L!VE аромат, в подхода, с който LACOSTE и P&G Prestige заедно създават флакона, уханието и световната кампания.“ Antoine Delgrange, Global Marketing Director P&G Prestige.

Ароматът

Засилва усещанията, открива нова перспективата и вдъхновява творчеството.

Всеки компонент на модата LACOSTE L!VE може да бъде открит в това уникално ухание: енергия, творчество и модерен туист. Съставките са изкусно съчетани, заедно представяйки един динамичен аромат, но всяка по отделно се отличава с индивидуалност, пресъздавайки усещане за непрекъснато движение, докато отделните нотки се разкриват.

Динамичният изблик от лайм е първото, което ви поразява. Това силно докосване отразява уникалната природа на LACOSTE L!VE и е неочаквана и енергична връхна нотка: светла и остра, за да събуди сетивата ви.

Зелени листа и акватични нотки в сърцето подчертават лайма и придават пулсация и свежест. Време е за движение, време е за създаване.

Опушената топлота на дървото Guaiac и тъмният сладък корен построяват базата на аромата, добавяйки дълбочина и оригиналност.

Флаконът

Оригинален, силен и игрив. Творческото вдъхновение е навсякъде в този аромат – в течността, но и във флакона.

Оригинален. Това е куб с изчистена и модерна форма. С минималистичното си изящество и съвременни цветове, този неочакван предмет предлага остроумен и оригинален контейнер за динамичната течност вътре. Цветовете на флакона осигуряват за творческите умове база, върху която да мислят, визуализирайки всички вероятности. От която и перспектива да погледнеш, линиите на флакона са преди всичко в дизайна и стила на модата LACOSTE L!VE.

Силен. Неочакваният и дързък дизайн на флакона, с деликатна игра на материали, води до създаването на уникална и мигновено разпознаваема обвивка за този аромат. Щом го видите веднъж, никога няма да го забравите.

Игрив. Шестте страни на куба дават на поколението LACOSTE L!VE възможността да вижда нещата по различен начин, в зависимост от перспективата. Той подтиква хората да продължат и да погледнат отвъд очевидното, да бъдат изненадани и енергизирани, точно както прави ароматът.

Линията

Овулацията придава най-доброто ухание на една жена

Ароматът е много важен за привличането между хората. Психолозите са убедени, че приятният мирис от човека, е толкова важен колкото въ...

LACOSTE L!VE Тоалетна вода100 мл

LACOSTE L!VE Тоалетна вода 40 мл

LACOSTE L!VE Дезодорант 150 мл

LACOSTE L!VE Део стик 75 мл

LACOSTE L!VE Душ гел 150 мл

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com