Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Поведението на тези 2 женски зодии може да отблъсне и най-влюбения мъж

24 май 2022, 23:00 часа

Всеки човек крие в себе си и ангел, и дявол. Няма идеални хора, но при някои е факт, че негативните черти от характера преобладават. Това всъщност може да бъде повлияно и от зодиакалния ни знак. Астролозите издават, че мъжете обикновено не могат да се справят с представителките на две зодии, дори и да са най-търпеливите. Те просто са нетърпими. Може да са наистина привлекателни, но характерът им ще ви доведе до лудост. Не можете да ги контролирате. 

Много малко от мъжкото съсловие успява да спечели тази битка и да усмири дамите от тези две зодии. Тяхното поведение може да отблъсне и най-влюбения мъж. Досещате ли се кои може да са тези зодии? В следващите редове ще ви издадем.

Жените от тези зодии НЕ биха разбили ничия връзка

Телец

Жената Телец е много емоционална, инатлива и своенравна. Тя не слуша никого, винаги иска нещата да се случват по нейните правила и когато й противоречите – се инати до последно. Много от мъжете след връзката с тях дори констатират, че това преживяване е било най-големият им кошмар. Можете ли да си представите!

Няма човек, който да може да повлияе на мнението на жената Телец. И не само на мнението, но и на поведението, навиците и отношението им. Те са много импулсивни и винаги действат под влиянието на емоциите си, без да се замислят дали правят грешка.

Връзката с тях е осеяна с доста конфликти, почти ежедневни разправии и доста отмъстителност. Те са и твърде ревниви, поради което повечето мъже се отказват още в първите месеци от връзката им.

Седем характеристики на връзката между мъж и жена от една и съща зодия

Дева

Девите изглеждат привидно спокоен знак, но всъщност Дамите от тази зодия са толкова взискателни, критични и мрънкащи, че едва ли има човек, способен да им угоди. Не правят никакви компромиси и за тях връзката не е равнопоставена – мъжът до тях трябва да угажда на всяка тяхна прищявка и дори да се превърне в техен роб. 

Жената Дева е доста раздразнителна и тънкообидна. Цупи се от нищото и с дни няма да ви говори само защото например сте се пошегували с нея. Не очаквайте обаче да ви каже причината за това. Много са отмъстителни. Връзката с тях обикновено не протича никак гладко, Девите често менят настроенията си и едва ли някой може да ги разбере напълно, а дори и те самите. Трябва да сте наистина търпелив и упорит човек, ако сте решили да създавате сериозни отношения с жена, представителка на този зодиакален знак.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес