Поверия за избягване на бедността

9634
Поверия за избягване на бедността
Снимка: iStock

Има много суеверия, с които всеки може да привлече късмет и да се отърве от финансови проблеми. Народната мъдрост ще ви помогне да се справите с проблемите и да постигнете просперитет.

Нашите предци са знаели как да привлекат пари и късмет и да се справят с финансови затруднения. Експертите препоръчват да се запознаете с ефективните знаци, благодарение на които няма да е трудно да спечелите финансова независимост.

Най-лесният ритуал за привличане на ПАРИ, който действа безотказно

  • Подсвирването плаши паричната енергия, така че е по-добре да откажете такъв навик. Не бива да си подсвирквате не само в дома си, но и на купон, за да не навредите на приятелите си.
  • Народната мъдрост казва, че парите не се предават от ръка на ръка, за да не се изплаши богатството. Те трябва да бъдат поставени някъде (за предпочитане върху дървена повърхност) и тогава отрицателната енергия ще изчезне, без да засегне портфейла.
  • Поверието казва: който даде пари през прага, той ще покани бедността в живота си. Трябва да подавате пари или в една стая, или да стоите с един крак на прага.
  • Касичката ще ви помогне да привлечете парична енергия, ако я пълните редовно и без да взимате пари в процеса.
  • Моля, не подавайте пари в тази къща, където няма ред. Натрупванията на ненужни вещи, мръсотия и прах нарушават потока на финансовите потоци.
  • Според едно вярване пари няма в онази къща, където се мете към прага с метла. Финансите се привличат чрез метене от прага към центъра на стаята.
  • По време на строителството е важно да заровите кесия с монети в ъгъла на бъдещата къща, а ако в жилището предстои ремонт, тогава във всеки ъгъл под цокъла или се притиска в стените се поставя монета от пет стотинки.
  • Можете да се отървете от финансови проблеми, ако носите лъскава монета в джоба си. Показва се на растящата луна и не се предава на никого. Поверието работи и ако покажете монеттаа след ято птици.
  • Богатството няма да напусне къщата, ако не броите парите вечер.
  • Парите не остават при тези, които не знаят как да ги съхраняват правилно. Между другото, монетите и банкнотите ще текат през пръстите ви, ако не се поставят в портфейл, а се поставят в джобове или се поставят в чанта произволно.
  • Друг знак казва, че винаги ще има пари в този портфейл, където има банкнота-талисман. Никога не се харчат, дори и да няма повече пари. С течение на времето тя придобива силата на талисман и започва да привлича пари.
  • Според легендата няма да има пари, ако си изрежете ноктите след залез слънце.
  • Според вас алчността е признак за предстояща липса на пари. Нашите предци са вярвали, че скъперникът плаща два пъти, а алчният цял ​​живот.
  • Трябва да давате и заемате пари само през светлата част на деня и до залез слънце. В противен случай финансите няма да се задържат нито в портфейла, нито в къщата, нито в живота.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com