Повишаване на либидото с натурални екстракти - какво съдържа био-продуктът Casanova?

5483
Повишаване на либидото с натурални екстракти - какво съдържа био-продуктът Casanova?
Снимка: iStock/Guliver

Липсата на сексуално желание и пониженото либидо са моменти, които се появяват при всеки мъж в даден период. Тогава представителите на силния пол може да се почувстват неуверени и с понижено самочувствие, заради притеснения, свързани с представянето им в леглото. Това са неприятни състояния, за които обаче има решение. С постоянния напредък на медицината вече са налични средства, които могат да удовлетворят нуждите на хората в интимен план. Ефикасните продукти в тази сфера разчитат на натурален състав, богат на екстракти от различни билки. Това е така заради тенденцията към залагане на успешните практики на народната медицина в модерните решения за различен тип проблемни състояния. Интимната сфера не прави изключение, затова има разработени продукти, насочени към положително влияние върху потентността, плодовитостта и сексуалното желание.

Натурални билки – афродизиаци: Кои са те?

Българската народна медицина е богат източник, от който биха могли да се черпят много познания и опит, свързани с намиране на лек за различни видове болести и неприятно състояния на ума и тялото. Нека видим кои са най-популярните и ефективни растения, чийто екстракти успешно се прилагат в интимната сфера с цел високо либидо, потентност и издръжливост.

Ето кратък списък с билките, които имат най-силно изразено полезно действие:

- Бабини зъби (Tribulus terrestris) – макар и често срещана на родна почва, това растение не вирее само у нас, а се среща често и в Южна Америка. Екстрактът от него е изключително полезен. Той се грижи за нормалната функция на черния дроб и червата. Осигурява цялостна детоксикация на организма и засилва производството на тестостерон в тялото. Подобрява притока на кръв в малкия таз за постигане на висока и продължителна възбуда. Има и лековит ефект върху простатната жлеза.

- Мака (Маса) - това е вид кореноплодно растение, което вирее главно в областта на перуанските Анди. Изградено е от грудки, които са богати на нутриенти. Те са използвани от хилядолетия от местното население и са свещени за древните Инки. Консумацията на растението придава жизненост, самоувереност и енергичност. Освен като популярна суперхрана за потентност, екстракти от растението се използват и в медицината, тъй като имат положително въздействие върху хормоналните нива.

- Жен-Шен (Ginseng) – още едно изключително популярно натурално средство за повишаване на либидото и потентността. Екстрактът от това растение увеличава значително нивото на тестостерон в организма, а в същото време намалява стреса. Името на билката произхожда от гръцки език и буквално означава "лекарство за всичко" Интересно е да се спомене и това, че Жен-Шен има азиатска и сибирска разновидност със сходни свойства. Източните народи смятат, че билката има свойствата на висш дар, благодарение на уникалната си способност да възвръща жизнената енергия (за нея си има специална дума – Чи). Не е никак случайно това, че екстракти от това растение се използват от редица био-продукти.

По какъв начин въздействат на либидото натуралните капки Казанова?

Casanova е популярен био-продукт, който се предлага под формата на капки за положително влияние върху либидото и потентността. Формулата им е изцяло изградена на основата на полезни билкови екстракти. Благодарение на тази своя особеност, продуктът е напълно подходящ за редовна употреба. Важно е обаче да се следват стриктно указанията за приложение, които са налични във всяка опаковка.

Нека обърнем малко повече внимание на това кои са основните позитиви, с които се характеризират био-капките за либидо и потентност

- Благоприятно въздействие върху степента на взаимна наслада при интимна близост;

- Положителен ефект върху либидото, потентността и издръжливостта;

- Лесна и бърза онлайн поръчка

- Дискретна доставка до точен Адрес;

- Достъпна цена за България;

- Няма информация за странични ефекти;

Интересни са и главните съставки, които намират своето специално място във формулата на био-продукта:

- Phallus impudicus tincture, muira puama tincture – това са натурални екстракти за високо либидо и надеждна потентност.

- Tribulus Terrestris – тази билка има способността да катализира синтеза на тестостерон в организма.

- Гуарана – тонизира и ободрява тялото, повишава енергичността и желанието за интимна близост.

- Жен-Шен – вече стана дума за многото полезни действия, които има това растение в ролята си на натурален афродизиак.

- L-carnitine-L-tartrate – това е натурална аминокиселина, която увеличава сперматозоидите.

- Витамини В12, C – важно влияние върху цялостното състояние на тялото. Подобряват функциите на половата система.

Потребителите трябва да знаят, че единственият начин да се сдобият с оригиналния натурален продукт за повлияване на либидото и потентността е Casanova да го поръчат на официалната му страница в Интернет. Това се прави с цел защита на клиентите от фалшификати и имитиращи средства с подобен външен вид и опаковка. Поръчката става бързо и лесно, а доставката е напълно дискретна и отнема няколко работни дни.

Важна информация! Всеки организъм реагира по индивидуален начин на влиянието на даден продукт!

Доставете трайно удоволствие на себе си и на своя интимен партньор!

Споделяйте своите интереси, желания и мисли с вашата половинка. Така можете по взаимен път да достигнете до непознати нива на обща наслада и удоволствие. Не се ограничавайте, а изживейте върховна удовлетвореност, когато се отдавате на интимни ласки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com