Повишете потентността с био-продукта Еrogan

1600
Повишете потентността с био-продукта Еrogan
Снимка: iStock/Guliver

Съвсем нормално е при всеки един представител на силния пол да се появи ситуация, която да постави на изпитание неговата лична самоувереност в интимен план. Това са моменти, с които повечето мъже се сблъскват по една или друга причина. Външно те може да демонстрират спокойствие и уравновесеност, но отвътре ги терзаят притеснения и несигурност. В днешно време медицинският прогрес е достигнал етап на развитие, при който има средства за помощ при всяка нужда. Интимната сфера не прави изключение. Натуралните продукти за високо либидо и потентност разчитат на многовековни практики, открили за човешка употреба редица полезни билки и растения.

В исторически аспект практиката показва, че някои от най-ефективните и мощни билки виреят в областта на Южна Америка. Местните племена използват свойствата на различни растения от незапомнени времена. Сред тях особено популярни са кората, листата и плодовете на гуарана и сао палмето. Свойството, което имат като обща черта по между си е способността да засилват насладата и възбудата по време на интимните ласки при хората. С течение на годините тези екстракти започват да се прилагат и в приготвянето на натурални продукти за високо либидио. Пример за такова средство са натуралните капсули за потентност Erogan.

Популярни български билки, използвани като афродизиак

Българският народ е прочут със своя темперамент и буйна кръв. Това няма как да не даде отражение и върху интимния аспект и представянето в леглото. Високото самочувствие и самоувереност са важни, за да се гарантира взаимна наслада и незабравими спомени. Съвсем логично е и това, че българската традиция в народната медицина също е белязана с използването на местни билки за подчертаване и засилване както на потентността, така и на плодовитостта.

Следва кратък списък с най-популярните и ефективни растения, които виреят в България и се използват успешно за подчертаване на либидото:

- Бабини зъби (Tribulus terrestris) – грижи се за детоксикацията на организма, чрез подобряване работата на червата и черния дроб. Увеличава производството на тестостерон и засилва притока на кръв в малкия таз. Проявява лечебни свойства върху простатата.

- Жълт кантарион (Hypericum perforatum) – Положителните свойства на това растение наистина са много - забавя реабсорбацията на серотонин (хормона на шастието), противовъзпалителен, антибактериален и противоязвен ефект. Подобрява работата на сърцето и така увеличава издръжливостта по време на любовната игра.

- Мурсалски Чай ((Sideritis scardica) – използва се главно при възпаление на бронхите като е установено, че благоприятства клетъчната регенерация. Освежава дермата и засилва сексуалното желание. Съдържа полезни вещества като цинк, таинин, натрийй, желязо, мед, магнезий

Натурален афродизиак Ероган – как повлиява на любовния апетит?

Erogan е био-продукт, който се предлага под формата на капсули които имат положително въздействие върху либидото и сексуалното желание. Фирмата производител споделя, че съставът е напълно натурален и включва комплекс от различни екстракти с добро влияние върху организма. Потребители споделят добри отзиви за натуралния афродизиак в секциите за еротика и интимност. Особено активни са членовете на популярни форуми като ‘БГ Мама’. Те не коментират възможността от поява на странични ефекти при употреба на продукта.

Набляга се и на това, че е необходимо клиентите да следват внимателно инструкциите за редовен прием на Ероган. Според тях не е препоръчително да се взимат повече от 3 таблекти на ден като е препоръчително приемът да става около половин час преди интимен акт.

Сред главните предимства на натуралния афродизиак за повлияване на либидото са:

- Положително въздействие върху степента на удоволствие при любовен акт;

- Поддържане на добри нива на издръжливост и сексуално желание;

- Лесна и бърза поръчка

- Дискретна доставка;

- Достъпна цена за България;

- Липса на данни за странични ефекти;

Ето и списък с основните компоненти, намерили своето ключово място във формулата на натуралните капсули за високо либидо:

- Гуарана – екстрактът от плодовете на този продукт има свойството да увеличава притока на кръв към малкия таз. Засилва чувствителността и взаимната;

- L-Аргинин – това е полезна аминокиселина, която значително повишава количеството и силата на семенната течност, чрез повлияване на производството на тестостерон в организма.

- Глицин – обособява нормален приток на кръв към интимните части на тялото. Повишава тонуса и стимулира по-дългата продължителност на сексуалния контакт.

- Магнезий – счита се, че този елемент представлява храна за тялото и ума. Подобрява паметта и концентрацията. Спомага за усвояването на протеини, минерали и други основни вещества от организма.

Всеки, който има желание да се възползва от свойствата на натуралното средство за подчертано либидо Ероган, може да го направи като посети официалния сайт на продукта и попълни краткия формуляр за поръчка. За целта е необходимо да се оставят данни като имена и телефонен номер за контакт. След това доставката се получава на посочен адрес от клиента, а плащането става на място. Регулярните промоции, които често са активни, дават допълнителна отстъпка от цената на био-капсулите.

Важно!

Всеки организъм може да реагира по индивидуален начин при редовен прием!

Осигурете взаимна наслада за Вас и Вашата половинка!

Погрижете се за своя интимен свят и го споделете максимално с вашия партньор. По този начин ще се почувствате по-пълноценни и щастливи от връзката по между ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Молитва преди изповед
Молитва преди изповед

Наближава краят на Великденските пости, а те задължително трябва да завършат с изповед за вярващите, които са ги спазвали.  Молитва преди...