Предизвикайте любовта с този кристал

22050
Предизвикайте любовта с този кристал
Снимка: Pixabay.com

Лечебните кристали са много популярни в момента - особено розовия кварц, известен още като камъкът, който ще предизвика любовта. Наистина ли е така? Ето какво трябва да знаете за него.

Цвят: Различни нюанси на розово, от бледо до по-ярко. Розовият кварц обикновено е мътен, без прозрачност.

15 знака, че е безумно влюбен

Всеки иска да чува, че е обичан, но в днешния свят много хора се притесняват да изразяват гласно истинските си емоции. Причините за то...

Произход: Повечето розови кварцови кристали идват от Бразилия, Мадагаскар и Индия. Древните египтяни са вярвали, че камъкът може да предотврати стареенето, докато една легенда разказва, че Купидон, римският бог на желанието, го е довел на земята, надявайки се, че красотата му ще събуди любовта в смъртните.

Лечебни свойства: Този кристал може да бъде известен като любовният магнит, но употребата му се разпростира далеч отвъд тези схващания. "Този камък ще отвори сърдечната ви чакра за всяка любов, от която се нуждаете - независимо дали е любов към себе си, семейна любов, любов към приятелство, любов към човечеството или романтична любов. Той ще ви донесе и чувства на състрадание, щастие и мир докато токсични емоции като ревност, негативност и гняв ще бъдат освободени.

Розовият кварц е прекрасен камък, който излекува и защитава сърцето, балансира емоциите, освобождава стреса и напрежението и насърчава любовта и самочувствието.

Как да го използваме: Можете да си направите разкрасяваща вода с розов кварц като поставите полиран кристал, филтрирана изворна вода и шепа розови листенца в стъклена купа или бурканче. Оставете ги на слънце в продължение на четири до осем часа, за да позволите на кристалната енергия и розовите листенца да се влеят във водата. След това отцедете водата и я използвайте, за да измиете лицето си или налейте в бутилка спрей и напръскайте върху лицето си, когато имате нужда от усилване на любовта. Струва ви се твърде сложно? Опитайте да поставите две камъчета кварц върху нощното шкафче, за да донесете любовни енергии в стаята си.

Тези 40 неща издават, че имате страхотна половинка

Независимо дали вярвате в сродните души или не, не може да отречете, че когато двама души са един за друг, това се вижда отдалече. Ког...

И така, ще помогне ли розовият кварц да намерите любовта на живота си? Може би, може би не. Но да имате физическо напомняне (особено толкова красиво, колкото е розовият кварц) да бъдете малко по-отворени към любовта и позитивността е доста хубаво нещо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Ето какво да направите след развода с брачната си халка и годежния пръстен

Как да разберете още в магазина, че плодовете и зеленчуците са пълни с нитрати

Открийте заболявания, за които не подозирате с този бърз домашен тест

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com