Предметите, които привлекат късмет и щастие у дома

25656
Предметите, които привлекат късмет и щастие у дома
Снимка: iStock/Guliver

Ванга е легенда. Нейните сили са доказани, а пророчествата ѝ все още се сбъдват. Едва ли има човек, който се съмнява в нея и в нейните думи. Хората са изпълнявали нейните съвети, а някои го правят и до днес, защото много от думите на пророчицата са записани. Едни от тях са свързани с предметите, които могат да привлекат щастието в дома ви. Според Ванга всяко нещо има положителна или отрицателна вибрация. Следващите предмети според нея носят късмет и трябва задължително да ги имаме в дома си.

За да е пълен с щастие домът, имайте поне едно бурканче мед в него. Той е символ на богатство и благополучие. Медът пази обитателите на дома здрави, не позволява на злите сили да го достигнат.

Един от символите на късмета според Ванга е подковата, която трябва да присъства във всеки дом. Тя привлича късмета и просперитета, зареждайки дома с положителна енергия. Най-добре е да закачите подковата на входа на дома си, за да може късметът спокойно да идва в него.

Стремете се винаги да имате и чесън у дома. Той е един от най-силните защитници срещу зли сили. Ванга казва, че връзка чесън трябва да бъде окачена на входната врата, в мазето или на тавана под покрива. Чесънът гони всичко негативно.

Разполагате ли с кълбо вълна у дома, ще привлечете щастието и просперитета в най-скоро време.

Хубаво е в дома ви да има и църковни свещи и икони. Те пазят него и вас. От време на време може да палите свещичка пред иконата за благополучие и просперитет.

Уверете се на масата в кухнята имате фруктиера със зрели ябълки. Те познават и гонят негативната енергия. Ванга казва, че трябва да оставите ябълката да пренощува в дома си. Ако на сутринта е в лош вид, значи трябва да пречистите дома си от негативна енергия.

Добре е да отглеждате растения у дома, защото те носят положителна енергия на своя собственик. Вземете си минимум едно цвете, което да ви радва и да ви носи успехи.

Имайте в дома си най-обикновено сапун за миене на ръце. Той е най-доброто средство за отмиване на болести, неразположения и зли сили. Когато ви останат малки парченца от него, ги поставете в тъмните ъгли на дома си, за да премахнете негативната енергия оттам.

Ако имате огледало у дома, нека то е кръгло и да е ваша собственост. Освен това то трябва да вижда само щастливи моменти, не спорове и скандали, защото това и ще отразява.

Ако се чудите какъв камък за благополучие да си вземете, изберете кехлибар. Всеки, който го притежава, е щастливец. Черен камък пък предпазва от кошмари. Ако го вземете от място, до което сте пътували, ще пази дома ви от зли сили.

Ванга казва, че в един дом трябва да има задължително и точило за ножове, защото то е символ на пречистването. Това е вашето оръжие срещу злите сили.

Против уроки, негативни мисли и лоши очи може да държите у дома камбанки, звънчета или безопасни игли. Те попиват отрицателната енергия и пазят дома и стоманите му от нея. Хубаво е да ги сложите до входа на дома си, а ако почнат да се състаряват или ръждясват, да ги смените с нови.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com