Представителките на тези зодии са с мъжки характер!

20232
Представителките на тези зодии са с мъжки характер!
Снимка: iStock/Guliver

Твърденията, че съвременните жени сме мъжки момичета - това е повече от ясно. Не сред всичките нас се отличават четири зодии, които притежават наистина изключително мъжки характер. За много от жените не е удачно да ги наречеш "слабия пол". И как точно да се решиш да го направиш, когато виждаш всекидневната им борба с проблемите и задачите, вземате на много трудни решения, и то го правят по начин, не по-лош от самите мъже. Не им липсва нито решителност, нито воля. Напротив! От тези неща имат и то по много.

Пред вас е великолепната четворка мъжки момичета според мнението на астролозите. Ето кои са те:

Какъв грим ти подхожда според зодията?

А... какво би станало, ако послушаме звездите? Сега ще ви поканим този път да потърсите съвети от небесните тела. Запознахме се с прогн...

Овен

Както е показала практиката, ръководните дейности във фирми, предприятия и други такива по-често са заемани именно от жените Овен. Лидерските качества са присъщи за тях, състезателния дух, решителността и бързото вземане на решения. Овните са истински кариеристки и прибягват до всякакви методи, за да достигнат върховете в работата си. Те не изпадат в паника, когато ситуацията е трудна и оплетена, а реагират смело и правилно на изникналите проблеми.

Обичат да възлагат задачи, да извършват проверки, да командват. Те са изключително безкомпромисни, импулсивни и невероятно амбициозни. Способни са да влязат в спор с всеки мъж и да отстояват своята позиция до край. В отношенията се стараят да са глава на семейството и да доминират. До такива жени мъжете много често се чувстват малки и комплексирани.

Дева

Жените Дева са организирани, подредени, невъзмутими и хладнокръвни. С такива качества са способни да засенчат всеки мъж. Те стоически издържат на неприятностите и ударите на съдбата и няма да се разплачат заради това. Просто решават хладнокръвно проблемите един след друг. Тези жени са известни още с безумната си издръжливост.

Меркантилна ли си според зодията

Ще ви признаем нещо: жените са капризни! Невероятно, но факт! Вероятно много от вас са съгласни с това твърдение. Но има капризни жени,...

Девата може по майсторски начин да разпредели теоретичните си приоритети и в практиката и постига главозамайващи се резултати, с каквото и да се захване. Умее правилно да планира работата си за дълги периоди от време напред и успява да изпълни всичките поставени задачи с лекота и без да се нуждае от помощта и подкрепата на друг. Понеже умеят cudesно да влияят на подчинените си и имат изключително добра организация, те често заемат високи длъжности.

Водолей

На пръв поглед жените Водолей изглеждат в очите на околните раними и мекушави, но те притежават в своя характер немалко качества на мъжете. Предприемчиви и съобразителни са, умеят в стресовите ситуации прекрасно да владеят eмоциите си. Проблемите, които им се изправят те решават с голямо спокойствие, уравновесено и последователно. Вероятността да изпаднат в паника и нищожна.

Водолеите притежават колосална сила на волята и мощна енергия. С мъжете, жените Водолей общуват "на една нога" и винаги казват това, което мислят. Предпочитат по-често да бъдат заобиколени от мъжки приятелски кръг. Много често са търсени за делови съвети и мнения и винаги успяват да дадат ценна и конструктивна информация.

Козирог

Какво се крие зад понятието "красива жена" според мъжете

Женската красота е постоянен обект на вдъхновение и възхищение. Жената трябва да е красива - това е стереотип, който никога няма да се ...

Тези жени са истински образец за издръжливост и хладнокръвие. Те са предприемчиви и предпазливи във всяко едно отношение.  Напредвайки към изпълняването на целите си, Козирозите не се разпиляват и суетят. Дори най-сложната задача или план не представлява проблем за тях. Изключително логични и методични в действията си. 

Това са жени, които наистина могат да поемат отговорност. А започнат ли нещо, никога няма да ги чуете да се оплакват и да мрънкат. На прословутата им издръжливост може да се завижда благородно. Козирозите изключително рядко губят самообладание и контрол. Много силни и волеви жени, те могат да предизвикат възхищение у всеки и винаги са образец за подражание.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!

Прясно агнешко месо - да изберем

Кога се приготвят козунаци за Великден?

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Ако имате дъщеря, прочетете тази притча

Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за май месец

Таро хороскоп за месец МАЙ за всяка зодия

Изследователи: Лимбалните кръгове са добър показател за сърдечносъдовото здраве

Изследователи: Използването на белина е свързано с по-голям риск от смъртоносно белодробно заболяване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!
Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!

Православните вярващи ще празнуват Великден на 5 май. Един от основните символи на този важен християнски празник са шарените яйца. Обаче традиционните...