Първата ваканция с ново гадже е на 4-ия месец

6250
Първата ваканция с ново гадже е на 4-ия месец

Първата среща винаги води след себе си много въпроси. Кога да е първата целувка? След като си дадат отговор на него, влюбените минават на етап "Кога да е първата ни прекарана нощ заедно?" И така, полека-лека се стига и до първата ваканция...

Двойките заминават на първата си ваканция заедно само четири месеца след началото на връзката им, показва британско изследване, цитирано от сайта Фимейл Фърст.

Мнозинството от анкетираните заявили, че им се иска да бяха отишли на първата си съвместна ваканция по-късно, като 32% признали, че са прибързали с решението, показва допитването на онлайн туристическата агенция sunshine.co.uk, цитира БГНЕС.

Една четвърт от участниците в изследването на възраст между 18 и 30 години заявили, че първата им ваканция с настоящия партньор е била идеална, а 19% я определили като средна хубост. Анкетата показала още, че любимите първи дестинации в чужбина на младите британски двойки са Турция с 28%, Египет с 22%, Испания с 19%, Гърция с 11% и Португалия със 7%.

72% от участниците в допитването заявили, че жените носят отговорността за организирането на ваканцията.

"Мисля, че е окуражително, че толкова млади хора отиват на ваканция заедно, тъй като е добре за връзката партньорите да прекарват известно време заедно. Но не е необходимо да се бърза за нещо, за което после може да съжалявате. Моят съвет е да се уверите, че се чувствате достатъчно комфортно с човека, с когото заминавате, и че и двамата сте доволни от избора на дестинация и от нещата, които ще правите, докато сте там", казва Крис Кларксън, съосновател на сайта sunshine.co.uk.

Които си приличат, се привличат

Теорията за привличащите се противоположности остава на все по-заден план. Оказва се, че мъжете са привлечени от жени, които им прили...

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com