Ретрограден Меркурий във Везни

21185
Ретрограден Меркурий във Везни
Снимка: Thinkstock

От днес, 17 септември до 9 октомври Меркурий ще е ретрограден в зодиакалния знак Везни. Това е едно от най-сложните положения за ретроградния Меркурий. През периода хората често ще се чувстват извън равновесие. Трудно ще ни бъде да открием вярната посока.

Ретроградният Меркурий ще ни направи нерешителни в мисленето, ще ни се струва, че близките ни не ни разбират и отказват да ни подкрепят.

Дневен хороскоп за 17 септември

Овен Днес оставете проблемите и тревогите си зад прага. Излезте с гордо вдигната глава и се развихрете в офиса. Настройте се доброжела...

От друга страна Везните за Меркурий са добра среда за усъвършенстване на естетичната част от общуването и комуникацията. По време на възникващите конфликти ще може да откривате компромисни решения, които преди не сте били в състояние да видите.

Взимането на решения ще е един нелек процес, тъй като ще сме по-разсеяни, разхвърляни. Настроението ще се лашка от едната крайност в друга, а понякога ще сме апатични към важните неща в живота ни.

В периода на ретрограден Меркурий във Везни е най-добре да се обърнем към въпросите, свързани със съзиданието, в които вече имаме някакъв опит и имат нужда от конструктивни поправки.

Обърнете внимание на необходимостта от търпимост и дипломатичност в партньорските отношения и ситуациите, в които възникват разногласия. Не забравяйте, че само сте господари на съдбата ви и че само вие имате право на избор за себе си.

Дневният хороскоп...

Овен Днес не се впускайте в безспирен бяг. Няма да успеете да направите всичко, което сте си наумили, особено ако решите да променяте ...

Има общи правила за времето, когато Меркурий е ретрограден. Тогава може да намерите загубени съобщения, срещи с хора от миналото ви ще ви да дадат интересна информация. Медиите може да интерпретират невярно някои събития. Очакват се повече проблеми с компютърната техника и интернет връзката , неразбиране - фактите трябва да се приемат с повишено внимание.

Разбира се, животът няма да спре. Не е възможно да се прекъсне кореспонденцията или работата с документи, общуването, срещите, ползването на транспорт. Просто не бива да забравяме, че получената информация може да се промени след края на периода. Пригответе си план за действие за непредвидени обстоятелства.

 

 

Затъмнението на 13.09. е магическо. Вижте какво да правите!

Едновременно две затъмнения има през септември. Частичното затъмнение на 13 септември ще може да се наблюдава от Антарктида, след това ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как се пише: полилей или полюлей?
Как се пише: полилей или полюлей?

Думата се изписва правилно по следния начин - полилей, мн.ч. полилеи. Как се пише: посрещна или посрешна? Примери: Полилеят се люлееше...