Ритуали за късмет, които се правят от години

43473
Ритуали за късмет, които се правят от години
Снимка: iStock/Guliver

Всички се надяваме късметът да дойде и в нашия дом, но понякога имаме нужда от малко помощ, за да привлечем добрата енергия вкъщи. Има някои ритуали, които се спазват поколения наред, ето кои са те и как могат да ни помогнат да привлечем повече късмет в дома си.

1. Ставане преди изгрев слънце – станете преди слънцето да е изгряло и излезте от дома си, още когато има роса навън. Преди да стъпите навън обаче хвърлете над себе си шепа пшеница и се разходете няколко пъти около дома си. След това изтупайте зрънцата от вас и се приберете у дома. Смята се, че така късметът ще покълне около дома ви и ще влезе вътре.

21 късметчета в ЛЮБОВТА за 2021 година

Краят на годината е много близо! Всички си мечтаем за една по-добра и по-щастлива година. Какво ли обаче ни чака в любовта? Изтеглете с...

2. Листче с желание под възглавницата – напишете на един лист трите най-важни желания, които искате да ви се сбъднат. Сгънете листчето на три и го сложете под възглавницата си. Нека то стои там поне три дни, след което го махнете и оставете в някое шкафче, докато желанията не се изпълнят. Когато това стане – изхвърлете го!

3. Ритуал с прясно мляко – вечер, преди да си легнете, налейте чаша прясно мляко в плитка купа. Наведете се над нея и кажете три пъти „Късметът утре ще дойде при мен!“ и оставете купата някъде на хладно, но не и навън. На сутринта, преди да излезете от вкъщи, измийте ръцете си с млякото.

4. Чрез визуализация – силата на визуализацията е много голяма и можете да се възползвате от нея. Всяка вечер, преди да заспите, си представяйте с ясни картини това, което искате да ви се случи и да привлечете в живота си. Правете това в продължение на 30 дни и когато тези 30 дни изминат, можете да преминете към следващо желание.

5. Силата на луната – при ясна вечер, в която луната осветява стаята ви силно, вземете стара сребърна монета. Оставете я в джоба си през целия ден, а вечер я сложете на прозореца, така че Луната да я огрява през цялата нощ. След това носете монетата във вас няколко дни и така ще привлечете късмета си.

Нови КЪСМЕТЧЕТА за днес – изтегли си едно

Денят ще бъде чудесен, изпълнен с приключения и нови случки, които ще ви зарадват. Да видим какво късметче ще ви се падне и дали то ще ...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com