Руски медии: Кейт не е раждала! Раждането на принцесата е лъжа!

19873
Руски медии: Кейт не е раждала! Раждането на принцесата е лъжа!
Снимка: getty images

Вестник "Комсомолская правда" излезе с шокиращ материал днес. Според него херцогинята на Кеймбридж, Кейт Мидълтън, не е родила в действителност, a цялото раждане на английската принцеса е било изфабрикувано.

Руската медия развива тезата си, позовавайки се на няколко коментара ширещи се в онлайн пространството. Единият от тях е, че независимо колко лесно е раждането на една жена, тя не е в състояние да се разхожда 4-ри часа след събитието и да показва гордо отрочето си. Справка - Кейт наистина се появява часове след идването на малката принцеса на бял свят, за да я покаже на английските поданици.

Вижте коя световна звезда ще празнува рождения си ден заедно с кралското бебе

Раждането на второто кралско бебе на Кейт Мидълтън и принц Уилям предизвика истински фурор, като през уикенда валяха милиони честитки к...

Освен това се твърди, че погледът на хецогинята не бил "майчински". Изгората на Уилям дори е сравнявана по снимки с майка му, покойната Даяна, когато самата тя е дала живот на принца. Заради това твърдение се смята, че жената до Уилям всъщност не е Кейт, а нейна двойничка, която я замества, докато истинската херцогиня се възстановява!

Когато става въпрос за конспирации, руските медии са ненадминати. Ние подминаваме тази информация с насмешка, а коментарите оставяме на вас!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com