С какво ще изненада годината на Заека през 2023 г.: Уникални астро-събития и влияние на планетите върху знаците на Зодиака

12746
С какво ще изненада годината на Заека през 2023 г.: Уникални астро-събития и влияние на планетите върху знаците на Зодиака
Снимка: iStock

Как да не решаваме проблеми през 2023 г. и върху какво е по-добре да се съсредоточим?

Ще сме наблюдатели на четири затъмнения. В близост до затъмнения трябва да отложите решаването на въпроси, свързани с финансите.

През 2023 г. ще има периоди на ретрограден Меркурий, когато не се започва нищо ново - по-добре е да се върнете назад и да довършите това, което сте отложили.

Ретро Венера. По това време е по-добре да не решавате нещата с любимия човек, а да поставите акценти мирно. Не е подходящ момент за предложения за брак, сватби.

Най-съдбовните промени предстоят на тези три ЗОДИИ през НОЕМВРИ 2022 г.

Овен

От началото на годината до средата на май е възможно да заемете по-висока позиция в професионалното поприще. Доходите ще се повишат след средата на годината.

Телец

Често ще има неудовлетвореност от позицията ви в работата и невъзможността да се реализирате. Не позволявайте отношенията ви с родителите ви да охладняват.

Близнаци

Бъдете внимателни: оригиналността може да прикрие свободно тълкуване на закона и незачитане на вас. Не бързайте да правите нови познанства.

Рак

Ще демонстрирате завидна решителност. Но първо трябва да помислите какво точно ви трябва на този етап и какво можете да откажете. Уви, ще трябва да се сблъскате с финансови затруднения.

3 зодии, които трябва да внимават през НОЕМВРИ 2022 г.

Лъв

Ще се сблъскате с подценяване - период, когато всичките ви недостатъци се набиват на очи, а вашите достойнства са почти незабележими. Ще се наложи да се научите да търпите - за да не се карате с всеки, който ви е гледал накриво.

Дева

Изненадващо, страховете ви ще се разтворят, тихо ще се отървете от предразсъдъците и ще приемете, че всъщност ви пречат да живеете. Благодарение на това ще настъпят драстични промени във вашия живот по-късно.

Везни

Това е периодът, в който можете да сключите изгодни трудови договори, както и да сключите брак. Ако някои въпроси не могат да се разрешат без участието на правоприлагащите органи, съдилищата ще помогнат.

Скорпион

В началото ще се има съдбоносни събития във вашата сфера на работа и здравеопазване. След средата на годината ще се наложи коригиране на вече допуснатите грешки в управлението на парите.

Зодиите, които ще сбъднат мечтите си през ноември

Стрелец

Ще трябва да инвестирате прилична сума в развитието на децата. Струва си да се вслушвате в мнението на любим човек по-често, защото ще е трудно да вземете правилното решение сами.

Козирог

Ако сте много добри в нещо, можете да привлечете вниманието на други хора към вашите творения в този момент. Не разчитайте на финансовата подкрепа на бизнес партньори.

Водолей

Учене, придобиване на някои практически умения - основната ви цел през зимата и пролетта. Постепенно кръгът на общуване също ще се промени - това също е за по-добро.

Риби

Най-вероятно приходите ви ще се качат значително. В началото можете да направите големи придобивки. После ролята на близките роднини в живота ви ще се увеличи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Кой е най-големият полуостров в света?

Предупредиха потребителите на електрически велосипеди за опасности при зареждане

eMAG пуска Hair & Makeup Shop с над 60 000 продукта и асистент за пазаруване за клиенти

Кои великденски ястия са задължителни за празничната трапеза?

Носил го е най-богатият на борда на Титаник: Продадоха златен часовник с история (ВИДЕО)

Ягодите - дразнят ли стомаха или не?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com