С този камък в портфейла ви ще завали дъжд от пари по вас!

23301
С този камък в портфейла ви ще завали дъжд от пари по вас!
Снимка: iStock/Guliver

Кристалите на цитрина несъмнено са едни от най-мощните минерали, с които можете да работите, за да привличате пари.

Цитринът, камъкът на просперитета и изобилието, е разновидност на кварцов кристал, който има бистър мек мед, жълт или топлокафяв цвят.

Този кристал е представителен за енергията на слънцето и предлага нежни, но силно убедителни вибрации.

С помощта на тези кристали ще имате спокоен сън

Това е съживяващ камък, който може да ни помогне да постигнем финансова свобода чрез въплъщение и прегръщане на вибрациите на камъка.

Той насърчава освобождаването от чувството на отчаяние, а то изчиства и създава енергийно пространство за изобилието да тече свободно към вас.

Цитринът е силно защитен кристал. Може да абсорбира, трансмутира и разсейва отрицателната енергия в пространствата. Той може да ви помогне лично с нежното освобождаване на всички негативни модели, които може да сте открили.

Този кристал е напълно самопочистващ се. Тази природа на цитрина може да се използва и за почистване на другите ви кристали.

Разумно е да сте наясно с намеренията си, когато използвате цитрин, твърдо вкоренен в най-чистите намерения, докато се отваряте за привличане на голямо изобилие. В духа на това истинско изобилие прегърнете идеята за свободата и с любов да давате и да получавате.

Щедрата енергия на цитрина ще продължи да прониква в живота ви, докато поддържате високата вибрация, помислете как можете да бъдете щедри с изобилните дарове, които имате, няма липса и край на тази енергия.

5 кристала, които ще привлекат много любов към вас!

Всеки кристал има уникална за него идентичност и енергия. По същия начин, по който енергията в кристалите може да бъде прехвърлена в на...

Знайте, че можете да бъдете напълно изпълнени е тази свещена енергия. Използвате я, за да облагодетелствате себе си, онези, които заобикалят вас и света като цяло.

Цитриновият кристал също е програмируем с вашите конкретни намерения. Можете да зададете конкретни финансови цели и енергично да ангажирате камъка, който да ви помогне с тях.

Можете да поставите кристала на цитрина в приемащата си ръка или над слънчевия си сплит и просто да се отпуснете и да оставите кристалната енергия да се слее с вашето поле.

Просто се отпуснете и останете отворени за получаване по всички начини, по които имате нужда. Можете да създавате кристални решетки, използвайки парчета цитрин и прозрачен кварц. Това усилва енергията на всеки камък.

Кристалната решетка се състои в създаване на свещен геометричен или умишлен модел от камъни на вашия олтар или чрез вашия дом или бизнес.

Сложете този камък вкъщи и привлечете купища пари!

Фън Шуй използва различни техники и предмети, с които да пази дома от негативност и лоша енергия и да привлича в него всички положителн...

Можете да поставите парчета цитрин в различните ъгли на вашия офис или дом и тези камъни ще създадат мощна енергийна мрежа в цялото пространство.

Наливайки си вода за пиене, можете да поставите цитрин във вашата бутилка, кана или филтър. Това ще съедини вашата вода с вибрациите на цитрина и когато я пиете, тялото ви ще бъде изпълнено с радостната и просперираща цитринова енергия, която ще ви помогне да привлечете пари.

5 кристала, които ще привлекат много любов към вас!

Можете да отделите много време за свързване с камъка си, когато го носите като бижута. Можете да получите вашия специален камъчен комплект във всеки стил бижута, който желаете.

Можете да поставите парче цитрин във вашето работно пространство, касов апарат или да държите малък цитрин в портфейла/чантата си, за да привлечете пари. Цитринът е чудесен съюзник на интервю за работа, по време на продажба или важна среща.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Щипка на прозореца? 7 лайфхака, за които може би не знаете

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно