Седмичен хороскоп за 12-18 декември

65137
Седмичен хороскоп за 12-18 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Новата седмица започва с предизвикателства за знака Овен. Почивните дни няма да ви дадат възможност да осъществите замисленото и напълно естествено това няма да ви хареса. Вероятно ще бъдат възпрепятствани връзките ви с чужбина и няма да може да осъществите планирано общуване. Сряда ще ви зарадва с приятна изненада от сферата на любимите ви дейности. Приемете това като реванш за неприятното начало на седмицата. Възможно е събитието да бъде подкрепено с парични приходи. Този баланс между доброто и препятствията ще се запази до края на периода. В последните дни от седмицата ще имате приятно усещане за любовно приключение, но ще може да му се насладите истински едва през следващата седмица.

Телец

С постижение в любовната сфера започва седмицата за знака Телец. Резултатите от упоритите ви усилия в тази област ще дадат очакваните плодове и сега може да им се насладите изцяло. На 16-ти ще ви се предостави възможност да получите нещо повече, нещо, което само сте бленували и виждали във фантазиите си. Изкушението ще бъде огромно. Трябва да внимавате да не използвате непозволени средства и методи при постигането му. Ако излезете извън рамките на позволеното после ще трябва да платите доста висока цена, превишаваща ползите. В дните от 17-ми натататък може да претърпите загуби или да ви се наложи да се справите със ситуация, в която да не разполагате с необходимите средства за действие. Опитът от това начинание ще е безценен. Неделя е денят, в който ще може да се освободите от всичко, натрупало се през седмицата и ще си починете ефективно.

Близнаци

Седмицата започва със страшно много работа за вършене по дома. Почивните дни ще ви притискат да изпълните задълженията си. За съжаление няма за кога да отлагате и ще трябва да се заловите сериозно за работа. Това може да е ремонт, отложено посещение при роднини или друго връщане към недовършени задължения и отговорности. На 18-ти може да получите изненадваща сума пари. Това може да бъде намерен портфейл, например. Добре е да направите всичко възможно, за да намерите притежателя. Придобивката няма да ви донесе нищо добро. За да бъдете успешни през останалата част от периода ще трябва да спазвате строга дисциплина в ежедневието си. Това може да ви изнерви и към края на седмицата да станете по-агресивни в общуването. Излишно е да се напомня, че това няма да доведе до нищо добро.

Рак

Седмицата ще започне от противоспотавяне с човек, от когото най-малко сте очаквали подобно нещо. Отминете го с мъдрост и съзнанието, че всеки има право на мнение и избор. Вторник ще разкрие пред вас един нов свят, с който ще се запознаете за първи път. Избягвайте помощта на алкохола или други упойващи средства за тази цел. Сряда и четвъртък ще преминат спокойно и без почти никакви събития, така че си направете богата програма за това как да прекарате деня. Петък ще е наситен с изненади от различен вид. Хубавото е, че ви очаква благоприятно развитие на юридически въпрос. В любовно отношение също може да имате приятни изненади. Събота и неделя ви очакват пътувания, които ще ви наситят с впечатления.

Лъв

Седмицата ще има противоречиво начало и от вас зависи на какво точно ще обърнете внимание. Със сигурност част от объркването ви може да стане прекомерно количество алкохол, което да замъгли яснотата на ситуацията, така че да ви попречи да направите правилните крачки. От друга страна служебните задължения може да ви натежат прекалено много, особено ако се налага да наваксвате през почивните дни. Това може да ви направи сприхави и да доведе до ненужни конфликти с половинката ви. Средата на седмицата ще донесе възможност за придобивка, но не позволявайте това да се случи по незаконен или манипулативен начин. Дори печалба от тотото може да ви донесе главоболия на един по-късен етап. Ако се чувствате напрегнати започнете масово разчистване в дома ви. Без жал изхвърлете всичко, което не сте ползвали през последната година.

Дева

Началото на седмицата ще е успешна за онези от вас, които се занимават с документи, писане и издателска дейност и са изпуснали минали срокове за предаване на работата си. Във вторник някой може да се опита да изпита устойчивостта на нервите ви. Не му се давайте. Най-голям късмет ще имате в началото на седмицата, така че планирайте изпълнението на важните дела за този период. В края на седмицата може да получите не много приятна новина, свързана с чужбина, но истината е, че по този начин ще бъдете предпазени от неприятности. Почивните дни ще бъдат спокойни откъм събития, затова използвайте дните, за да си починете пълноценно.

Везни

Още от първия ден на седмицата ще може да уредите по-най добрия начин семеен конфликт по такъв начин, че никой да не се чувства ощетен и всички да са доволни. Напълно може да се гордеете със себе си, тъй като заслугата ще е основно ваша. Освен това пред вас ще се отвори възможност за развитие на успешно сътрудничество с ваш приятел. Опитайте се да изясните всички въпроси по проекта, така че да не остане нищо недоговорено. Сряда е добър ден за внасяне на повече положителни емоции във връзката ви. Подходящ ден за романтична среща. В петък избягвайте изясняването на отношения, а ако някой ви подтикне към това – избегнете разговора. От почивните дни ще запомните не само приятното пътуване, но и наситени часове с ваш приятел, на когото ще помогнете да се справи с трудна житейска ситуация.

Скорпион

3-те зодии, които ще започнат нова връзка през септември

Трябва да си признаем, че лятото без гадже не е толкова забавно. Толкова сте чакали, а любовта не идва отникъде. Време ви е за нова връ...

През тази седмица сякаш ще правите всичко възможно, за да вървите срещу себе си. Понякога имаме нужда от подобни изпитания, но е хубаво да се спрете навреме и да не си причинявате болка. Истината е, че сами се подлагате на проверка, а може би някой ви е засегнал и не може да се отървете от чувството. Това понякога е полезно, но не прекалявайте с изискванията към себе си. Ако жаждата за промяна е неистова, това не означава да се измъчвате. Имайте предвид, че през следващите дни в живота ви ще се опитват да се върнат стари неща. Трябва да се пазите от това някой да манипулира чувствата ви. Опитайте се да действате щадейки себе си и любимите ви хора. Последните може да не желаят да поемат в посоката, която вие виждате. Възможна е раздяла, но тя едва ли ще продължи дълго, а и дори така да е, няма да предизвика сериозни негативни последици в живота ви.

Стрелец

Седмицата ще ви сблъска с труден избор. Отношенията ви със сегашния партньор са в криза. На хоризонта се появява ваша стара любов и отминалите чувства набират все повече сила и вие се двоумите все повече и повече. Нещата се усложняват и от стремежа за контрол от страна на партньора ви, който ще ви отдалечи още повече от него или нея. Вие обаче трябва да сте честни със себе си и да не търсите под вола теле, само и само да оправдаете влечението си към новия човек в живота ви. Най-добре се оттеглете за няколко дни и от двете връзки, за да си дадете сметка от какво точно имате нужда и накъде искате да поемете. Работата ще ви свърши страхотна услуга в това отношение, тъй като ще заеме цялото ви време, дори през почивните дни.

Козирог

Тази седмица ще има много почивка и много емоции. Оставете на заден план работата, това няма да е силната ви страна. А и за какво са ни дадени почивните дни в крайна сметка! Важното е, че в любовта ще сте склонни да давате всичко от себе си. Очаква ви седмица, изпълнена с моменти,които ще останат незабравими за вас и половинката ви. Там където трябва да сте внимателни е здравето ви. Не пренебрегвайте оплакванията си и не се самолекувайте. Стриктно изпълнявайте това, което лекарите са ви препоръчали. Вероятно ще се наложи да се разделите с ваш вреден навик. Не си казвайте, че не можете. Напълно сте способни да се справите!

Трите зодии със златни сърца

В живота ни има хора, които вечно ще помним с добротата им. Те дават всичко от себе си, за да правят другите щастливи, и винаги са гото...

Водолей

Ретроградният Меркурий ще ви помогне през настъпващата седмица да получите много отговори на стари въпроси. Може би няма да сте особено доволни от тях, но истината не винаги е приятна. Затова пък ще сте наясно, кой – прав, кой – крив. Приятелите и враговете ще се покажат благодарение на постъпките и решенията си. Ще бъдете настойчиво търсени за услуги от страна на ваши роднини и колеги, а вашето добро сърце няма да може да откаже. Опитайте се поне да отложите във времето изпълнението на допълнителните задачи, тъй като ще ви е трудно да се възстановите психически и физически. Всичко това ще остави на заден план любовните въпроси, което ще е предпоставка на цупене от страна на любимия ви човек. Ще трябва да дадете повече от себе си, за да възвърнете отново доверието и хармонията във връзката ви.

Риби

Седмицата ще е истинско предизвикателство за представителите на знака Риби. Имате цялата работа на света пред себе си, но и много вдъхновение, така че заложете на него. В никакъв случай не се оставяйте на унинието. Всъщност приятелите ви няма да допуснат да изпаднете в тотален срив. Помислете си, колко ли много сте им дали, за да ви подкрепят толкова много. С настъпването на новата учебна година ще имате достатъчно истински важни въпроси и вълнения, за които да мислите, вместо да си пълните главата с глупости. Генерално разместване на мебелите и нов цвят на стените ще направят чудеса с атмосферата в дома ви.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 тайни ще ви помогнат да държите наднорменото тегло под контрол

Променя ли се нуждата от сън с напредване на възрастта?

Тези видове брашно са едни от най-здравословните

Има защо тези банани да са най-полезни за здравето

Внимавайте - тези зеленчуци имат много нитрати

Това са напитките, които бавно убиват тялото ни

За какво да използваме мокрите кърпички в ежедневието?

Как се пише: обръщение или обращение?

Една лъжица зехтин дневно намалява риска от деменция

Кафеавтоматът – специалистът в приготвянето на неустоимо кафе

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com