Седмичен хороскоп за 12-19 септември

36251
Седмичен хороскоп за 12-19 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ви очакват доста нови приключения, така че от сега си пригответе повече време и сили, за да ги посрещнете подобаващо. Още в понеделник ще научите новина за ваш приятел, която ще ви даде шанс да се включите в живота му, както сте искали. Вторник може да се окаже малко объркващ откъм информацията, която ще бъде подавана към вас, имайте едно наум, че може да се окаже точно обратното, което са ви казали. Сряда може да се окаже по-напрегната, отколкото сте си представяли, но четвъртък ще ви позволи да имате повече свободно време в офиса. За петък планирайте нещо приятно, за да не се окажете сами вечерта. Това ще ви нарани. Събота и неделя може да се наложи да поработите и поради тази причина да отложите вече направени уговорки.

Телец

Седмица, наситена с много любов очаква представителите на знака Телец. Страстите може да объркат работните ви планове в понеделник, така че имайте предвид, че може да се наложи да наваксате. Най-добре си направете стриктен график за вторник, към който да се придържате, за да имате повече време за любимия си човек . В сряда намерете време за поне един час разходка на чист въздух. Четвъртък ще ви зарадва с обаждане от роднина, който сте си мислили, че ви е забравил. В петък планирайте приемане на гости, но не се товарете с готвене, а поръчайте нещо от любимия си ресторант. Събота и неделя посветете на духовното си развитие. Хванете четките, инструментите или каквото ви сърце иска и сътворете красота.

Близнаци

Понеделник няма да е лесен ден, но за кой ли е. Най-безболезнено ще приемете напрежението ако се заемете с проверката на старите си дела. Тук таме може да откриете грешки, които ще ви спестят доста нерви. Погрижете се да уведомите навреме тези, които трябва да откритите пропуски. Сряда намерете време да прекарате поне един час в сладки приказки с приятели или поне проведете дълъг телефонен разговор, който да ви разтовари. В четвъртък си пригответе повече сили, които ще са ви нужни, за да се справите с хилядите събития, които ще се стоварят върху ви. В петък имайте едно наум, че може да закъснеете за работа. Не насрочвайте срещи за този ден. Събота и неделя не обещават чудеса. Най-доброто, което може да направите за себе си е да се отдадете на тотално бездействие и безмислие, което да изчисти натрупалото се напрежение от изминалите дни.

Рак

Тази седмица, напълно естествено, ще ви занимае с подготовката за първия учебен ден. Ако не ви е за първи пък сега не избързвайте с купуването на всичко предварително. Много от нещата може да се окажат ненужни. Вторник не е подходящ ден за обикаляне на магазините. Има риск да похарчите прекалено много пари. В сряда най-добре може да се осведомите за необходимите пособия , предстоящите занимания и техния график. Не се колебайте да задавате въпроси ако нещо не ви е ясно. В четвъртък може да успеете с всичко, което сте замислили, но е добре да бъдете умерени, дори да мислите, че имате много сили за всичко. В петък ще се чувствате като изцеден лимон, което може да намали защитните ви сили. Вземете мерки да предотвратите някоя досадна настинка. Събота и неделя посветете на забавления – отидете на кино, на пикник или просто на дълга разходка на място, което не познавате добре.

Лъв

През тази седмица ще бъдете какво ли не. Ваши приятели ще имат нужда от помощта ви и това може да отнеме голяма част от силите и вниманието ви. Вторник трябва да внимавате да не изпуснете нервите си , тъй като в крайна сметка самите вие ще имате вина на възникналия конфликт. Сряда може да ви даде възможност да намерите информация, която търсите от много време. Четвъртък ще ви зарадва с жест на взаимност от страна на половинката ви. Предстои ви изключително романтична вечер. Любовта ще продължава да ви топли и в петък, което може да доведе до разсеяност и възникването на недоразумения при изпращането на писма. Работната събота може да охлади ентусиазма ви от щастието в живота, но всъщност трябва да сте благодарни за това, което имате. Оставете се на течението да ви отнесе където си иска през неделния ден, а може просто да не ставате от леглото.

Дева

Девите продължават да са галеници на съдбата през периода, но това не значи да оставяте всичко на течението. Сега с минимални усилия може да насочите събитията в желаната от вас посока. Много е важно да не пропуснете шанса си във вторник - тогава може да напреднете със седмици напред само за ден. Сряда ще изисква от вас откровеност. Не си и помисляйте да шикалкавите, тъй като очите ви ще казват истината. Четвъртък може да ви обърка с противоречивостта и динамиката на събитията, но нека това не ви отчайва. Със сигурност нещата ще се развият по най-добрия за вас начин. Петък ще ви зарадва с обаждане, след което ще последва поредица от уговорки, в която може да се загубите, затова си записвайте чинно всичко. Събота и неделя не се отпускайте особено в личен план. Половинката ви ще има нужда от вашата подкрепа, а онези представители на знака, които все още не са открили своята любов може да се сблъскат челно с нея.

Везни

Седмицата ще даде отражение на действията ви от последните дни. Ако сте имали съмнения дали постъпките ви са били правилни или не, сега отговорът няма да ви накара да чакате. Във вторник бъдете внимателни в това, което правите и не променяйте нищо в навиците си. Сряда може да ви подведе да разкриете ваша тайна без да искате. Четвъртък ще ви затрупа с изискванията на другите, които няма как да откажете и ще трябва да се посветите на ролята си на спасител. Петък ще бъде вашият ден, в който ще имате пълното право да не вдигате телефона, да отказвате срещи и отклонявате молби. Събота и неделя се скрийте някъде надалеч, защото търсенето няма да спре, но е задължително да се откъснете от работната среда и да помислите добре как да направите всекидневието си такова, каквото искате .

3-те двойки зодии, които НЕ могат да се понасят

Има хора, които не могат да си паснат, каквото и да се случи. Ако случайно попаднат във връзка, много скоро ще разберат, че няма шанс д...

Скорпион

Седмицата ще ви даде повече, отколкото сте си представяли или.. заслужавате. Това не означава, че ще ви бъде отнето, но може да са постараете за това да го заслужите истински. Най-напрегнатият ден ще бъде вторник, когато ще си помислите, че всички са се наговорили, за да прехвърлят задълженията си към вас. В сряда ще имате възможност да си поемете въздух. Намерете време да се обадите на роднини, които не сте чували отдавна. В четвъртък може да се отпуснете и да си позволите да забавите темпото . Ще имате нужда от повече време за дома, където ще ви чакат задължения, които няма за кога да отлагате. В петък бъдете внимателни с вещите си, тъй като съществува риск да загубите нещо ценно. Ако все още не сте открили своята половинка в събота си отваряйте добре очите, тъй като може да я срещнете на най-невероятното място за това. Неделя ще бъде изпълнена с блянове и мечти. Не оставайте до късно през нощта, за да не се успите в понеделник.

Стрелец

Много вероятно е седмицата да ви даде това, което искате, но ще трябва да започнете сериозна промяна у себе си. Понеделник ще бъде безгрижен и това може да доведе до риск да се отпуснете прекалено много и да забравите за задълженията си. Така вторник ще ви дойде прекалено на нагорно, но вече сте предупредени. В сряда ще имате шанс да наваксате пропуснатото и да получите помощ, благодарение на контактите си. Четвъртък ще започне със странно обаждане. Не се колебайте да избягвате общуването с хора, които не са ви приятни или се сещат за вас, само когато имат проблеми. В петък слънцето ще се усмихне на вашата улица и е много вероятно да се запознаете с нова компания. В събота ще се опитате да се измъкнете от отработването и е много вероятно да успеете, но с цената на прехвърлянето на задачите за следващата седмица. Неделя е подходящ ден за грижа за външния вид. Може да обновите и гардероба си.

Козирог

3-те зодии, които ще имат нова любов тази есен

Есента е чудесен сезон за нови запознанства и нова любов. Време, в което все повече ти се иска да си бъдеш у дома и да споделяш моменти...

Новата седмица може би няма да започне така, както бихте искали. Целите, които преследвате ще са труднопостижими, а на вас ще ви е трудно да се ориентирате правилно в ситуацията. Нека обаче тези препятствия ви амбицират още повече. Във вторник ще ви се наложи да запретнете ръкави и да се освободите от всичко, което ви пречи по пътя напред. В сряда ще може да си поемете глътка въздух и няма да се чувствате сами след като ваш близък човек ще ви окаже морална подкрепа, в начинанието ви. Пазете тези думи по-дълго време и по-често намирайте време за разходки, тъй като напрежението действително може да ви дойде в повече. Четвъртък и петък използвайте нетрадиционни методи в работата си, за да намалите напрежението. Ако отработвате съботата не се опитвайте да минавате между капките, тъй като сега всяка ваша грешка може да бъде видяна. Неделя се опитайте да се освободите от всички отрицателни мисли и да погледнете към бъдещото с много вяра и надежда.

Водолей

През тази седмица мислите ви ще са заети с практични неща. Това е добре, тъй като лятото вече приключва, а вие имате още работа по дома. В понеделник направете списък на необходимото и план за действие, а във вторник вече започвайте да действате. Все пак не се претоварвайте особено ако съвместявате ремонта с друга работа. Ако имате някакви колебания сряда е най-добрият ден да ги решите. Не се колебайте да съберете колкото се може мнения по въпроса, за да изберете най-доброто от тях. В четвъртък вече ще имате пълна яснота по въпроса и смело може да започнете реализацията му. Петък е добър ден за равносметка, но без да се обвинявате за каквото и да било. Работната събота може да ви се стори мъчителна, затова направете опит да работите от дома ако е възможно. Неделя прекарайте максимално време навън сред природата.

Риби

Тази седмица през септември ще ви предложи много нови неща, стига да имате очи да ги видите. Периодът ще бъде много наситен откъм задачи, така че не правете компромис с ранното лягане и здравословното хранене. Вечер намирайте поне 30 мин., в които да се разходите на чист въздух или просто да останете насаме със себе си. Най-много здрави нерви ще са ви нужни във вторник. Посрещайте всичко, случващо се с усмивка. Сряда може да ви донесе информация, която трябва да разчетете като положително послание. На откриването на първия учебен ден може да си позволите повече свободни часове, особено ако имате първокласник. Най-добре освободете деня само за събитието. В петък не бързайте с големите изводи и важните крачки. Събота е работен ден и това може да ви натъжи до известна степен, затова следобяд направете нещо приятно за себе си. В неделя най-добре не ставайте от леглото, освен за ядене и взимане на книга от рафта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 2 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 2 май /валутен калкулатор/

Любовна магия в действие: Как да разберете, че на съпруга ви е направена любовна магия

11 стъпки как да спрете да тежите на врата на съпруга си и да започнете да „правите пари“

7 твои маниера, които оставят ужасно първо впечатление след разговор

Вредно ли е да се пие чай непосредствено след хранене?

Освен агне: Какво друго трябва да се яде на Гергьовден?

Как се пише: полилей или полюлей?

Защо задължително се яде агне на Гергьовден?

С какви размери е бил най-големият динозавър?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com