Седмичен хороскоп за 13-19 февруари

37448
Седмичен хороскоп за 13-19 февруари
Снимка: Gettyimages.com

Овен

През тази седмица изведете на преден план общуването. Каквото се разберете сега в служебен и личен план с хората, които взамодействате, така ще се развиват отношенията ви в следващите месеци. Някои от тях може да подложат на изпитание търпението ви, но агресията задължително оставете само да себе си. Ако ви е толкова трудно се опитайте да тичате сутрин или си подарете 1-2 дни на планина, карайки ски. В средата на седмицата може да получите интересно предложение, което ще допринесе за сериозно увеличаване на доходите. Отнесете се максимално отговорно особено ако се изисква смяна на работата. През почивните дни няма да имате от нищо от друго освен компанията на любимите ви хора.

Телец

Тази седмица ще промени живота ви. На прага сте на сериозни промени и е добре да ги посрещнете достойно. Имате много повече умения и ресурси от повечето хора, така че не се съмнявайте и за миг в себе си. Във вторник може да се наложи да проявите характер. Някои представители на знака ще се решат и на сериозни промени във външния вид. Четвъртък е най-нестабилният ви ден, така че не взимайте важни решения тогава. В петък направете всичко възможно да сдържате чувствата си. Изявата им може да обиди някой от близките ви. Събота и неделя също ще са „крехки“ в отношенията ви с близките. Изберете да се щастливи, а не прави.

Близнаци

През тази седмица най-важното ще бъде вашата способност да се адаптирате към ситуацията. Може да имате блестящи идеи, но точно в момента да няма нужда от тях. Нека това не ви води до разочарование. Просто ги оставете да си „починат“ настрана. Периодът няма да ви изкара на върха, но от мястото, на което ще се намирате ще научите не малко неща. Това ще ви даде възможност да обърнете повече внимание на ситуацията у вас, което наистина сега ще бъде приоритет. Бъдете максимално търпеливи и толерантни, особено ако се отнася до комуникация с деца.

Рак

Тръгнали сте с голямата кошница и напълно нормално да се почувствате разочаровани в един момент. Намалете претенциите към себе си и околните още във вторник. Тогава ще ви е най-напрегнато и най-добре ще бъде да отстъпите. Това ще бъде най-правилният ви ход. Сряда може да ви донесе изненада в семейството. Ще видите партньора си в нова светлина, което по-скоро ще ви учуди неприятно. Не бързайте да съдите. В петък бъдете готови за непредвидено пътуване. Ако е възможно вземете приятели със себе си. През почивните дни бъдете максимално търпеливи с роднините си, както и те са били с вас. Не забравяйте как са и помогнали навремето.

Лъв

През тази седмица успехът ще съпътства онези представители на знака, които ще отправят поглед в търсене на нови хоризонти. Ако се чувствате уморени, независимо от часовете сън и почивка, значи е време да въведете сериозна промяна в това, на което посвещавате най-много часове. Не се страхувайте, че може да сгрешите, особено ако отдавна обмисляте тази крачка и вече имате своите идеи. Все някога трябва да започнете. Не пропускайте момента. Вашата половинка ще ви подкрепи изцяло в начинанието ви, така че няма да сте сами.

Дева

През тази седмица не се плашете от нещата, които не знаете. Всъщност изненадващото ще бъде, че те действително съществуват. Сега е ваш ред да бъдете в ролята на слушател и наблюдател. Бележките може да си ги записвате, но оставете за друг път огласяването им. Ако действително желаете да бъдете повече от това, което сте в момента ще трябва да отделите повече време на същинското си самоусъвършенстване. Пазете се от конфликти на работното място в края на седмицата. Най-малкото, от което имате нужда сега е точно това. Здравето ви е друга сфера, в която е добре да положите усилия.

Везни

През тази седмица може да настъпят сериозни промени в кръга ви на общуване. Все пак това не значи, че трябва да забравяте старите си приятели. Ако сте на друга вълна предишният ви опит и контакти може да са ви само от полза. Много е важно да бъдете по-наблюдателни и да не пропускате някои събития, които ще се опита да се случат незабелязано от вас. Не се колебайте и да търсите сметка ако някой се опитва да ви „прескочи“ умишлено. С близките нещата ще стоят другояче и там ще е добре да проявите повече търпимост и фантазия. Може да изненадате хората, които обичате с непредвидено събиране. Такава среща ще стопли отношенията.

Скорпион

През тази седмица е добре да поемете всичко, което касае вас самите в свои ръце. Хубаво е да имаш на кого да се облегнеш, но сега не изпускайте нещата от контрол. Все пак става въпрос за вашия живот. Давайте всичко от себе си най-вече през първата половина от седмицата. От сряда нататък ще може да си поемете въздух, но оставайте нащрек. Просто ще имате възможността да намалите активността. Петък няма да ви разочарова и още тогава някои представители на знака ще разберат доста вдъхновяваща новина, свързана с работата им. Събота и неделя не си и помисляйте да отваряте лаптопа или да проверявате служебната поща, семейството ви вече е прекарало достатъчно време без вас.

Стрелец

Седмицата няма да ви остави да бъдете в лошо настроение. Хубаво е да свалите летвата за останалите, особено ако са ви приятели. В крайна сметка вие сте ги избрали за свое обкръжение и това говори за вашите вкусове. Нечестните методи в играта може да станат явни за повече хора, отколкото сте си представяли. Ако сте направили нещо, от което не се гордеете имайте доблестта да си признаете. Това значително ще намали вината ви и повиши шансовете ви за прошка. В любовта не искайте всичко наведнъж. За всичко си има време.

Козирог

Какво ненавиждат зодиите

Овен Овните никога няма да ви простят ако им пречите да продължат напред. Най-добре никога да не им обяснявате какво и как да правят....

През тази седмица ще се борите със самите себе си. Защо, няма да ви е много ясно. Възможно е всичко да е от скука. На всичкото отгоре обаче ще ви се иска да действате на колкото се може повече фронта. Това може да доведе до сериозно объркване сред познатите ви до степен да се чудят вие ли сте или не сте и кой сте всъщност. Ако се чувствате странно, най-добре предупредете близките си, за да са подготвени за изпълненията ви. Може да си изберете и доверен човек, който да ви каже кога да спрете, но наистина се опитайте да го послушате навреме.

Водолей

Седмицата ще е вълшебна, защото все още е вашето време. Никой от приятелите ви няма да забрави празника ви, но ще получите много повече отколкото сте си представяли. Всичко това ще се случва на фона на доста наситени събития в работата ви. Няма да може да си позволите да намалите темпото. На всичкото отгоре в сряда може да ви възложат допълнителни задължения. Бъдете готови за това. Четвъртък и петък се опитайте да въведете внимателно новите ви хрумвания, но без да сте ги споделяли с колегите си предварително. Почивните дни посветете на разтоварване от тежката храна и алкохола , които сте приели през седмицата.

Риби

През тази седмица ви очакват много моменти на веселие, повечето от които ще организирате вие самите. Не бягайте от шумните компании, колкото и да си мислите, че не ви е до това в момента. Сами си поставяте ограничения, от които няма смисъл. Самочувствието ви може да бъде повдигнато само от вас самите. Изненадате околните с добро настроение. В личния живот не си мислете, че нещата са константни. Ситуацията може да се промени за част от секундата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com