Седмичен хороскоп за 14-20 декември

126613
Седмичен хороскоп за 14-20 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица не оставяйте каруцата си в калта. Сега е важно да сте настоятелни, независимо от мнението на колегите ви. Вторник е най-добрият ден за атака, в който ще може да прокарате идеите си. Сряда и четвъртък най-важната ви задача ще бъде тази на наблюдател. В петък не пренебрегвайте недоволство от страна на вашата половинка. Без колебание посветете почивните дни на семейството си.

Телец

Това е седмица, в която да не подценявате общуването с нови хора. Познанствата, които ще направите сега ще ви послужат добре в бъдеще. Четвъртък е ден, който ще ви изненада приятно с мила постъпка от страна на вашата половинка. Сега е важно да се пазите от такива разрушителни емоции, като ревността. Посветете почивните дни на търсенето на новото ви Аз.

Близнаци

През тази седмица ще трябва да направите някои жертви. Те ще са свързани с ваши очаквания и желания за материални придобивки. Ако се замислите нуждата ви от тях е минимална. Преосмисляйки ценността им няма да се чувствате толкова зле от идеята да не ги притежавате. Седмицата ви е дадена, за да наблегнете на важността на духовното в живота ви.

Рак

Това е седмица, в която ще може да покажете, че сте много повече от това, което се вижда. Действията ви сега ще гарантират продължително и устойчиво израстване в кариерата ви. В личен план не ви очакват никакви сътресения напротив - вашия партньор ще бъде плътно до вас и ще ви оказва необходимата подкрепа. През почивните дни не пропилявайте времето си и излезте сред природата.

Лъв

През тази седмица ще имате уникалния шанс да изведете личните си отношения на едно по високо и сигурно ниво. Не се страхувайте от отговорностите. Те почти винаги са свързани с нивото на щастие. Ако се поддадете на страха вероятно ще ви е по-спокойно, но по-късно ще съжалявате.  В четвъртък бъдете готови за извънредни часове работа. През почивните дни помислете за някаква изненада с която да зарадвате половинката си.

Дева

През тази седмица ще имате шанса да поправите своя грешка. Сега е моментът да покажете, че сте били несправедливо оценени. Важното е да запазите самочувствието си и да не се поддавате на съмнения. Сряда и четвъртък са дни, в които ще може да се радвате на любовна хармония. Почивните дни прекарайте с повишена физическа активност.

Везни

През тази седмица ще трябва да положите усилия, за да регулирате на личните си отношения. Старо приятелство може да бъде подложено на изпитание. Помислете дали да жертвате скъпи спомени заради моментно настроение. В сряда ще получите знак, който ще ви подскаже най-правилния ви ход. В петък очаквайте добро развитие на нещата в личен план. През почивните дни не правете компромис със свободното си време.

Скорпион

През тази седмица ви очаква ново приятелство. Не ограничавайте контактите си заради скрупули. В сряда ще получите положителна обратна връзка по важен въпрос, свързан с професионалната ви дейност. В петък не прибързвайте в оценката си за човек, когото не познавате добре. През почивните дни си осигурете достатъчно часове сън.

Стрелец

През тази седмица ще бъдете много търсени. Сега е важно да спазвате срокове и да не закъснявате за срещи. Освен това не забравяйте и обещанията, които сте дали - всички те трябва да бъдат изпълнени. През почивните дни не се залавяйте за дейности, които не познавате достатъчно добре. 

Козирог

Най-добрите подаръци за водните зодии – Рак, Скорпион, Риби

Преди броени дни писахме кои биха били прекрасните подаръци за представителите на трите огнени зодии. В този материал ще обърнем вниман...

През тази седмица не се залавяйте за нови неща. Във вторник ще получите отговор на важен въпрос. В сряда не настоявайте излишно в разговор с половинката ви. Пазете се от ненужни спорове. Изберете компромиса пред неистовото желание да стане вашето. С повече отстъпки ви очакват прекрасни почивни дни. 

Водолей

През тази седмица трябва да сте готови за промени. Бъдете настоятелни в желанията си, особено ако сте убедени в своята правота. В сряда и четвъртък ще трябва да сте стриктни при спазването на срокове. В петък очаквайте похвала. През почивните дни избягвайте нелепите шеги.

Риби

Очаква ви седмица на изпитания. Ако проявите въображение и фантазия отговорностите ви може да се превърнат във вълнуващи приключения. Не забравяйте, че начинът, по който изглеждат нещата зависят от гледната ни точка. Бъдете оптимисти и може да очаквате прекрасни резултати от дейността ви. През почивните дни ви очаква малък семеен празник.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Ядат ли се листата на червеното цвекло?
Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Както е добре известно, желязото е основен минерал за здравето на човешкия организъм. Неговата основна функция е да пренася кислород чрез...