Седмичен хороскоп за 19-25 април

18422
Седмичен хороскоп за 19-25 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица навлизате в интересен период. В понеделник ще искате да разкриете голяма част от себе си. Това може да ви донесе облекчение, но е възможно да добиете и някаква уязвимост. В сряда бъдете внимателни с това, което казвате. В петък не разчитайте на съдействието на никой друг за постигането на ваше желание. През почивните дни бъдете толерантни към желанията на близките ви за начина, по който да прекарате свободното време.

Телец

През тази седмица ще имате големи планове. Някои от тях може да претърпят сериозни промени и това да се отрази на настроението ви. За това е много важно да се обкръжите с хора, от които ще може да черпите оптимизъм. В сряда си дайте повече часове за почивка. Четвъртък ще е най-важният ден от седмицата. В петък ще имате яснота по важен въпрос. През почивните дни действайте според ситуацията. 

Близнаци

През тази седмица задачата ви ще бъде да намерите душевния си баланс. За целта избягвайте участието в спорове. Изясняването на отношения във вторник няма да е ефективно. В сряда ще имате шанс да получите повече, отколкото очаквате. В четвъртък потърсете съмишленици за осъществяването на ваша идея. В петък не се претоварвайте. През почивните дни ваши отдавнашни усилия ще бъдат заслужено възнаградени.

Рак

Тази седмица може да стане преломен момент в развитието ви. Сега е време, в което да събудите заспали умения и мечти. Във вторник вече ще имате яснота за действията си. В сряда помислете за съмишленици, които може да ви помогнат в начинанията. В четвъртък се пазете от слухове. В петък отделете време за любов. През почивните дни не забравяйте за важността от физически упражнения и разходките на чист въздух. 

Лъв

През тази седмица ви очакват някои промени. Вие сте способни на тях, но ще ви е необходимо време, за да ги проумеете. Вторник ще бъде решаващ ден за професионалното ви развитие. В сряда не бъдете прекалено самоуверени, това може да ви изграе лоша шега. Петък е денят, в който ще имате най-много постижения през седмицата. През почивните дни обърнете внимание на ваши дълго пренебрегвани нужди. 

Дева

Това е седмица, която ще бъде наситена на общуване. Бъдете отворени към нови запознанства. Сега ще имате възможността да придобиете още приятели. В сряда е добър ден за провеждането на преговори и договаряне на условия. В петък отделете повече време на любимия си човек. В събота и неделя ще може да се отпуснете в приятна обстановка. Помислете за физическата си форма.

Везни

През тази седмица ще изживеете някои промени. Бъдете готови за тях. Всъщност вие отдавна сте ги предчувствали. Вторник ще е вашият силен ден - не пропускайте шансовете си. В сряда и четвъртък се пазете от необмислени решения. В петък намалете темпото, внимателно премисляйте стъпките си. През почивните дни ще може да се уверите в правотата си, но не я афиширайте. 

Скорпион

Новата седмица ще ви донесе много нови впечатления. Нужно е само да сте отворени за тях. Във вторник не предприемайте нови начинания. В сряда очаквайте любовно признание и споделя на чувствата ви. В петък не очаквайте прекалено много от другите. През почивните дни не пришпорвайте нищо и никого.

Стрелец

Идната седмица ще се превърне в своеобразен празник за вас. Предстоят ви много срещи с хора, с които не сте се виждали отдавна. Ако отивате на гости не забравяйте да поднесете малък подарък. Очакват ви много приятни изненади и прекрасни моменти, които ще се превърнат в незабравими спомени. През почивните дни намалете темпото, за да възстановите силите си. 

Козирог

Това е седмица, в която да обърнете гръб на старото. Сега е време да помислите за мечтите си. Отправете се смело напред. Разчертайте плановете си добре, за да не пропускате важни моменти. Внимателно подбирайте съдружниците и съмишлениците си. В петък ще имате повече яснота, до тогава не взимайте важни решения. През почивните дни може да ви се наложи да поработите.

Водолей

Това е седмица, в която ще ви настигнат някои стари събития в живота ви. Това е знак, че трябва да се промените и да се разделите с някои вредни навици. В сряда ще получите шанс да влезете в нова компания. В петък е важно да не попадате в плен на илюзии. През почивните дни отдайте нужното внимание на близките ви  хора и семейството.

Риби 

През тази седмица плановете ви ще се менят често. Ще бъдете изпълнени с новаторски дух, който ще ви движи напред. Не взимайте присърце нищо. Сега е време, в което да гледате по-непринудено на нещата. Впуснете се в авантюра, измислете си приключение. В петък не бъдете ревниви към партньора си. През почивните дни не забравяйте да се погрижите за външния ви вид.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com