Седмичен хороскоп за 19-25 октомври

14390
Седмичен хороскоп за 19-25 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е седмица, в която да се въздържате от активни действия. Със сигурност останете в изчакваща позиция пред първите три дни на периода. Ще имате желание да направите много, но сега не е моментът за това. След сряда ще са успешни активните преговори. Заложете на дейности, които са свързани с планирани. В края на седмицата ви очаква придобивка или повишаване на дохода. Това може да бъде и печалба от тотото. В личен план не изпробвайте търпението на партньора ви  - може да се окажете от губещата страна. 

Телец

Това е седмица, която няма да ви донесе кой знае какви промени, но ще бъдете и пощадени от сътресения. Сега е важно да сте разумни в покупките и пестеливи във финансово отношение. От значение е да не закъснявате за срещи, да спазвате уговорените срокове. Вашата надеждност ще бъде подложена на проверка. В личен план ви очаква повече свобода, отколкото сте мечтали. Но все пак не злоупотребявайте с нея. 

Близнаци

Това е седмица, в която ще се чувствате добре, ако наблегнете на творческия елемент в работата си. Същото важи и за личните отношения, където ще имате успех, ако приложите изненади в общуването с любимите ви хора. Възможно е да получите някои критики от страна на приятели. Истина е, че сте се променили и това може да доведе до загуба на качество в отношенията ви с някои хора. Сами преценете кое ви е по-важно и действайте спрямо идеалите си. 

Рак

През тази седмица ще се чувствате високо ценени. Това ще се изрази и в материално отношение. Помислете дали не е време за сериозни покупки и решения, свързани с дома ви. Ако имате задължения към някого - разплатете се. Ако сте дали обещание - изпълнете го. В личен план ви очаква много щастие. Повярвайте, че напълно сте го заслужили и не страдайте от излишни страхове. В края на седмицата си заслужава да помислите за инвестиция в дома ви. 

Лъв

Това е седмица, която ще бъде активно наситена с много общуване. Във вторник и сряда ще може да се договорите с всеки за всичко. Преговорите ще са толкова интензивни, че е добре да си водите записки и бележки. В противен случай рискувате да забравите какво точно сте се разбрали, което може да доведе до объркване и загуби. В четвъртък и петък намалете темпото - вече няма да сте в нужна форма за ефективна дейност. В събота и неделя си забранете всякаква работа. 

Дева

Това е седмица, в която точно, когато си мислите, че всичко е загубено ще се появи прекрасна възможност. Хубаво е да не чакате всичко наготово, а да положите усилия, защото може да не успеете да се възползвате от шанса, който ще ви се предостави. В сряда не се подавайте на разрушителни чувства, като ревността. В четвъртък ще разберете, че всичките ви страхове са били напразни. В петък не се колебайте да се обадите на стар приятел. През почивните дни ви очакват интересни преживявания, ако се решите да заминете извън града с приятели.

Везни

През тази седмица ще трябва да си дадете сметка, че хубавите неща изискват време. Колкото и бързате няма да се доближите до мечтата си светкавично. Сега е много важно да научите да се успокоявате. Опитайте се да медитирате или намерете друг начин за успокоение. Предстои ви много работа и усмиряването на емоциите ви ще е решаващо за успеха ви. Дишайте дълбоко, бройте до 100 и напредвайте бавно. Ще успеете!

Скорпион

Това е седмица, в която моралът ви ще бъде подложен на изпитание. За да издържите предизвикателството не се подавайте на изкушения. Това е време, в което да не отдавате толкова голямо значение на материалното. Бъдете над нещата и покажете, че имате високи идеали. От това ще зависи развитието на ценни отношения и положението ви в близкото обкръжение. През почивните дни не разчитайте на другите да организират почивката ви. 

Стрелец

Това е седмица, в която да избягвате всички семейни спорове и да не предявявате претенции към близките си. Вие може и да го направите, но това няма да ви донесе нищо добро - напротив, само ще усложни ситуацията и ще ви донесе нови притеснения и въпроси за решаване. Ако е възможно се заровете в работа, за да не отдалечите от изкушението да внесете справедливост там, където е много спорно каква точно е тя. Почивните дни прекарайте извън града или сами на място, където ще знаете, че не можете да бъдете обезпокоени от никого. 

Козирог

Представителите на кои зодиакални знаци са най-приказливи?

Обичаме да говорим повече отколкото обичаме да слушаме. Това е доказано многобройни пъти през последните години. Дори твърде често слуш...

Това е седмица, в която да си дадете повече свобода. Сега е време да се отпуснете и да помислите за себе си. Не страхувайте да бъдете обвинени в егоизъм. Имате нужда от повече време за себе си и отлагате това от много време. Всяка липса, която изживеете сега може да остави прекалено неблагоприятни последици, ето защо е важно да си угодите. В четвъртък и петък помислете дали да не осъществите кратко пътуване. През почивните дни се отдайте на романтика, любов и каквото ви душа иска. 

Водолей

Това е седмица, в която ще имате повече възможности за реализация от обикновено. Бъдете реалисти относно финансовото ви състояние - имате поле за действие, но определете ясни граници. Сега е важно да пазите парите си. Не носете големи суми в себе си и внимавайте в какво инвестирате. Бъдете внимателни и в отношенията си. Рискувате да се предоверите и после да се почувствате предадени. Заложете на дипломацията в общуването - не се разкривайте прекалено много. Така може да станете уязвими за недоброжелатели.

Риби

Това е седмица, в която ще възвърнете вярата си в способностите ви. Предявили сте прекалено големи очаквания към себе си и сте положили неимоверни усилия. Сега ще разберете, че сте се справили повече от добре предвид ситуацията. Обстоятелствата ще ви дадат повод да се гордеете със себе си. Използвайте дните, за да повишите квалификацията си и да натрупате нови знания и умения. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com