Седмичен хороскоп за 2-8 ноември

17951
Седмичен хороскоп за 2-8 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица не се впускайте в лесни битки. Имате много по-сериозни предизвикателства, които заобикаляте прекалено дълго време. Във вторник и сряда бъдете готови за активни действия в личен план. Четвъртък и петък са дни, в които да докажете професионализма си. През почивните дни може да получите молба за помощ от роднини.

Телец

Тази седмица ви очакват приятни преживявания на личния фронт. Сега ще имате достатъчно самочувствие, за да преодолеете сериозни притеснения. Вашият партньор ще ви помогне в това начинание. Сряда е добър ден за големи покупки за деня. Последните работни дни използвайте, за да наваксате пропуснати задачи. Не оставяйте работа за събота и неделя, когато ще трябва да се насладите на почивката си. 

Близнаци

През тази седмица не се осланяйте само на късмета си. Ще може се впишете активно в обстановката, ако положите усилия. Трудни ще са ви само първите стъпки. В личен план ви предстоят приятни изненади в дните четвъртък и петък. През почивните дни помислете как да наваксате пропуснати положителни моменти. Включете любими приятели в дейностите. 

Рак

През тази седмица ще може да се уверите в чувствата на партньора ви. Не се предавайте пред малките неприятности, които може да ви изненадат неприятно. В средата на седмицата не се опитвайте да изяснявате ситуацията с цената на всичко, дори съветът е просто да изчакате, тъй като нещата не зависят от вас и само ще изхабите напразни нерви. Времето ще помогне за положителната развръзка. През седмицата не се не се колебайте да започнете нови дейности. 

Лъв

Това е седмица, в която да проявите увереност и смелост, както в личните отношения, така и в професионалния живот. Във вторник не се спирайте пред обичайните трудности, свързани с всяко начинание. Периодът е добър да направите промяна в начина си на хранене и физическа активност. Може да си опитате сутрин да тичате по малко или да се запишете в близката фитнес зала.

Дева

Това е седмица, в която на ваше разположение ще бъде ценна информация. Предстои ви да научите тайни и точно те ще ви помогнат много в постигането на целите ви. Периодът е подходящ за водене не преговори, където това, което вие знаете, а другите – не ще ви даде сериозно предимство. Същото се отнася и за личните партньорски отношения. Седмицата е чудесна за реализиране на идеите ви, особено ако са свързани с изкуство. 

Везни

Това е седмица, в която да заложите на умереността и скромността. Не бързайте да се бутате в първите редици. Помислете как можете да реванширате на човек, който отдавна чака отплата. В личен план нещата ще се развиват стремително и положително. Ако сте обвързани и искате да докажете сериозността на чувствата си, може да направите изненада на любимия човек. Единствено през уикенда избягвайте конфронтация дори са сте сигурни, че сте прави.

Скорпион

Тази седмица ще имате възможността да се включите в нова дейност. Не се щадете и покажете, че сте способни на много повече, отколкото подозират останалите. В сряда ви очаква пътуване - бъдете готови. В четвъртък отделете време за грижа за външния ви вид. Петък не пропускайте да излезете с приятели. Почивните дни посветете на малки и приятни дейности, свързани с разкрасяване на дома ви. 

Стрелец

През тази седмица ще сериозно предимство пред конкурентите. Много е важно да следите актуалната информация, свързана с основната ви дейност. Сряда и четвъртък са дни, в които ще полетите на крилете на любовта. В здравословно отношение се погрижете за състоянието на белите дробове. Разхождайте се повече на чист въздух и се движете активно. Периодът е добър за промяна в хранителния режим в положителна насока. 

Козирог

Месечен хороскоп за ноември 2020 година

Овен През този месец не се отклонявайте от пътя, по който сте поели. Сега ще може да бъдете много по-съсредоточени, а това ще ви осигу...

През тази седмица може да се доверите на съветите на приятелите си. Точно сега  тяхното мнение ще ви бъде като пътеводна светлина. Възможно е да преживеете флирт или нещо повече с ваш приятел от противоположния пол. Съветът на звездите е сега да не предприемате решаването на юридически въпроси, тъй като те няма да се развият във ваша полза, колкото и сигурна да изглежда победата ви.

Водолей

Това е седмица, в която да сте внимателни с храната, която приемате. В сряда може да пропуснете важен знак, който да намеква за проблеми във връзката ви. Не губете време, за да оправите нещата. Колкото повече се задълбочат проблемите, толкова по-трудно ще ви бъде да се справите с тях после. В петък ще получите неочакван подарък. През почивните дни намерете време да навестите ваши роднини и да се поинтересувате от какво имат нужда. 

Риби

Тази седмица няма да преливате от добро настроение. Малка ще е крачката към меланхолията ви. Направете всичко възможно, за да не допуснете това преминаване. Време е да помислите за по-сериозен график за  физическа дейност. Не позволявайте да влошите формата си. Четвъртък е добър ден за ново начало. В петък не очаквайте чудеса. През почивните дни ще може да се насладите на свободата си - възползвайте се!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com