Седмичен хороскоп за 20-26 март

44300
Седмичен хороскоп за 20-26 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица ще бъде успешна за онези представители на знака, които се занимават с изследователска и научна дейност. Не се колебайте да изразявате идеите си и да се опитвате да реализирате замислите си. Само действията ви и реалните резултати от тях ще докажат висотата на ума ви. Периодът ще е напрегнат и ще бъдете изкушени да отложите някои дейности, но е по-добре да не го правите. Така рискувате да отложите прекалено много във времето тяхното изпълнение. В средата на периода може да се наложи да проведете някои сериозни разговори с ваши роднини.

Телец

Понякога нещата не се случват по начина, по който сме ги замислили и това не е чак толкова лошо. Приемете този начин на мислене през новата седмица, за да може да премине по-леко. Във вторник се постарайте да намерите доброто даже и в най-отрицателните моменти. Ако не може да намерите взаимност в отношения ви помислете си, че всъщност отдавна е трябвало да се откажете да ги съхранявате. Необвързаните от вас, ще се стремят много да завържат нови отношения и да намерят любимия човек. В професионално отношение края на седмицата, ще се сдобиете със значителна свобода и ще ви позволяват много. Но в това се крие и опасност.

Близнаци

През тази седмица бъдете внимателни с изкушението да се надценявате и да нарушавате йерархията в работата ви. Сега може да се изкачите по стълбата на кариерата, но тези действия могат да ви донесат повече кавги, отколкото удоволствие. Що се отнася до здравето, през този период трябва да се опасявате от заболявания свързани с обмяната на веществата. Може да бъдете подложени на стрес от неправилен или нередовен прием на лекарства. Опитайте се повече да купонясвате и се постарайте да не се товарите с работа през почивните дни.

Рак

Тази седмица бъдете внимателни в начина си на изразяване, тъй като околните трудно ще разбират вашето поведение и за това околните може да ви възприемат доста странно. В средата на периода е възможно да откриете у себе си нови недостатъци, за които преди дори не са подозирали. Необвързаните представители на знака може да започнат нови отношения, но по добре е това да се случи, през втората половина на сесдмицата. Двойките, които отдавна се в установени отношения, могат да започнат да мислят за узаконяването им.

Лъв

Ако имате деца, постарайте се да им отделяте повече внимание и да държите ситуацията в свои ръце, но без излишен натиск, за да не нарушите доверието си в тях. Седмицата ви е подготвила промени, но вие сте напълно готови за тях. В средата на периода ще проявите рядка решителност и ще бъдете готови да действате без никакво съмнение. Истинската причина за това поведение, може да бъде кризисно положение в което ще попаднете. Много е важно да действате, но не и да стоите на едно място. В кариерата ви може всичко да върви напълно гладко, но в един прекрасен момент, ще забележите, че тези с които сте започнали, вече са далеч пред вас, което ще ви накара да се замислите за същинското положение на нещата.

Дева

През тази седмица в личния ви живот на пръв поглед всичко ще е наред, но още през първите дни на периода ще фиксирате някои неща, които бихте могли да поправите и няма да сгрешите в преценката си. Сега е точното време да се справите с тези въпроси. Сега любовният ви живот ще е изпълнен с противоречия. От едно ще бъдете доволни, а друго ще ви напряга. Опитайте се да спасите, това което имате в момента, а не с лекота да разрушите съществуващите отношенията, защото да изградите нови ще ви бъде много трудно, а може да се окаже, че новите отношения ще са по-лоши от тези, които имате в момента.

Везни

Въпреки, че през тази седмица ще сте настроени достатъчно миролюбиво и всичко ще ви устройва, в началото на периода ще има моменти на конфронтацията. Във вторник може да се „сблъскате“ с противник, който ще действа против вас. Дайте си вид, че случващото се не ви засяга и че слуховете, които се носят наоколо не се отнасят до вас. Постарайте се предварително да си изясните причините за несъгласието си с околните. В любовно отношение седмицата ще е изпълнена с лекомислие, което в момента ви е напълно позволено. Лесно ще завързвате нови запознанства, ще влизате в отношения, дори без да се замисляте, какво ще ви донесе следващият ден.

Скорпион

Хубавите неща в живота се случват по-често отколкото си мислите. Дори и да спорите с любимия човек, това няма да развали отношенията ви, а просто ще донесе разнообразие в интимният ви живот. В средата на седмицата за семейните представители на знака, може да възникнат проблеми, но те няма да са толкова сериозни. В професионално отношение, може да изпитате не малко разочарования. Неочаквано за себе си може да разберете, че усилията, които сте положили за достигането на някаква цел, просто не са си стрували.

Стрелец

Всичко, което сте замислили за тази седмица ще го доведете до брилянтен край. През целия период ще се чувствате бодри и изпълнени с плам. В сряда е възможно неочаквано да се скарате с партньора си под влиянието на някакъв момент, но скоро отново ще се сдобрите, защото просто ще разберете, че изключително много се нуждаете от общуване с него, въпреки негативното отношение на роднините ви. Някои от вас може да срещнат своя стара любов и старите чувства да напомнят за себе си. Не им се подавайте.

Козирог

Интроверт или екстроверт си според ЗОДИЯТА?

Всички сме социални личности. Кои интроверт, кои екстроверти, всеки си има своите особености. Талант да се откроява в тълпата или да я ...

Тази седмица вещае сериозни промени. Още през първия работен ден кариерата ви може да се промени рязко. Възможно е да преминете на нова работа, вместо да станете ръководител в старата, а също е възможно да започнете свой собствен бизнес. Не насилвайте ситуацията – оставете събитията да вървят по реда си. У дома ще имате широко поле за изява. С лекота ще влияете на мнението, както на хората, с които живеете. Сега имате шанса да наложите своите правила, но все пак не игнорирайте желанията на останалите. Рано или късно те ще напомнят за себе си и ще трябва да се съобразите с тях .

Водолей

Тази седмица ще ви донесе много силно усещане за споделеност и любов. В партньорските отношения всичко ще се развива хармонично. Ще има ситуации, в които ще имате шанса да заздравите връзката си. Половинката ви ще бъде удивена от промените във вашето поведение, но не е необходимо да я посвещавате във вашите тайни. Освен това ще успеете да постигнете и затвърдите сериозни позиции в уважението и признанието от страна на екипа ви . Хората ще ценят мнението ви и ще се съобразяват с него. Ще успеете да решите важен въпрос, да се справите с невероятна задача и да поразите всички с резултата, но се пазете от завистници.

Риби

През тази седмица това, за което трябва да внимавате е да се пазите от крайности. Има някакво отчаяние в ума ви, но резките движения само ще утежнят положението ви. Помнете, че е най-тъмно точно преди изгрев. Освен това имате много други важни неща в живота си, за да се фокусирате върху това, което не притежавате. В професионален план, всичко ще се увенчае с успех, но само ако проявите активност, а не само да говорите, какво трябва са се направи. Запретнете ръкави и всячески пазете репутацията си. Това ще се забележи от ръководството и колегите и авторитетът ви ще нарасне.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com