Седмичен хороскоп за 22-28 август

59261
Седмичен хороскоп за 22-28 август
Снимка: iStock/Guliver

Риби

Седмицата ще започне с разчистването на сметки. Нека това не ви плаши. Може да направите безболезнени нещата ако самите вие предприемете инициативата за раздяла с онези неща от живота ви, които ви носят само отрицателни емоции и не ви позволяват да се развивате. Още във вторник ще усетите правилността от действията си. Важно е да помните, че няма да постигнете нищо със сила. В сряда се опитайте да бъдете максимално хладнокръвни и да се водите единствено от разума, което няма да ви е лесно, тъй като някой ще се опита да ви изнудва емоционално. В четвъртък не спирайте да си повтаряте като мантра, че всяко зло е за добро. Това, което се не сте получили наистина не е било за вас и дори ви е спестило доста главоболия. Петък, събота и неделя ще минат в скучен сив цвят. Не преставайте да оглеждате всички ъгълчета на дома си за ненужни вещи, с които да се разделите. В неделя ще бъдете възнаградени за всичко.

Водолей

Началото на седмицата ще бъде отбелязано от изненада и промяна в плановете. Даже да не обичате изненадите, точно тази ще се окаже положителна за вас, тъй като ще ви помогне за осъществяването на ваша лична цел. В понеделник внимавайте да не загубите нещо, не изхвърляйте стари неща. Във вторник дайте всичко от себе си, за да уредите въпроси, свързани с дома. Работещите в сферата на недвижимите имоти ще имат своя звезден час. През целия период не намалявайте темпото, тъй като сега може да постигнете, колкото за цяла година. Не се страхувайте да изглеждате прекалено хладнокръвни в очите на другите. Сега е време да мислите за себе си и да преследвате своята полза. Пътят към постигането на това ще бъде разчистен от излишни емоции, които да ви попреча да вземете неправилно решение. Почивните дни ще са изцяло без каквито и да било събития, които да нарушат комфорта ви, така че изборът как да ги прекарате е изцяло ваш.

Козирог

Козирозите ще имат своето взривоопасно начало на седмицата. Енергията ви е за 2-3-ма и има опасност да излезе от руслото, в което се опитвате да я насочите. Очаквате и другите да имат вашата работоспособност, което обаче не е възможно и така може да им стоварите недоволството си. Агресивността ви е над допустимото равнище и трябва да положите максимални усилия, за да я усмирите. През целия период, но най-вече във вторник и сряда не употребявайте алкохол или други упойващи вещества. Четвъртък и петък ще ви донесат ескалация на емоциите, предизвикана от натрупалата се умора, но вече сте предупредени. Хубавото е, че ако устоите на всички тези препятствия ще излезе с безценен опит и ще бъдете калени занапред. Почивните дни останете у дома, прекарвайки времето в любимите си занимания, които да ви разтоварят максимално от изминалата седмица.

Стрелец

Представителите на знака Стрелец ще са късметлиите на Зодиака през периода. Ще сте от малцината, които ще може по свое желание да определят как точно да разпределят времето си и какво да правят през новата седмица. Още в понеделник ще сте въоръжени с максимум самосъзнание, обградени от любов и надарени с късмет. Така че просто няма какво да ви се „опре“. Ако ви предстои сключването на важна сделка използвайте за това дните вторник и сряда. В четвъртък може да очаквате приятно любовно преживяване, което да има добри последици за вас. В петък ще сте на върха на способностите и обаянието си – не пропускайте да се възползвате от ресурсите си. В събота избягвайте изясняването на отношения, тъй като ще гледате прекалено егоистично на нещата. Неделя ще ви подари пълен релакс.

Скорпион

3-те двойки зодии, които ще остареят заедно

Всички мечтаем да намерим човека, с когото ще прекараме целия си живот. Искаме да остареем с някого, да не се страхуваме от самотата и ...

Тази седмица ще облагодетелства онези представители на знака, които се доверят на силата на въображението си. Трябва обаче да го разграничите от емоциите си, особено ако са внезапно възникнали. Те може да се превърнат в препятствие за вас в понеделник. Във вторник и сряда ще бъдете подпомогнати от човек, който ще ви върне стара услуга. По този начин вашите усилия за постигане на целта ще бъдат минимални, но ползата ще е голяма. Може да се каже, че сега ще се облагодетелствате от всички добрини, които сте сторили на свои близки и приятели. Затова в момент на трудност не се колебайте да се обадите за помощ от приятелите си. През почивните дни може да очаквате съвместно пътуване с близките ви.

Везни

С много, много любов започва новата седмица за представителите на знака Везни. Очаква ви незабравим период, свързан със семейството ви, любимите ви хора и дома. Сега е моментът за взимането на важни семейни решения, тъй като те ще са изцяло във ваша полза. Сряда е най-романтичният ден от периода, така че тогава може да планирате осъществяването на по-важните стъпки в личния ви живот. В четвъртък ще съчетаете отлично служебните си отношения и личното обаяние, така че това е денят, в който да действате за повишение. Най-наситен откъм положителни събития ще бъде петък. В събота сведете до минимум изявата на чувства и изясняването на отношения. Денят, в който ще може да си починете най-ефективно е неделя.

Дева

Седмица на изобилието, придобивките и пълна хармония в личните и семейни отношения, очаква представителите на знака Дева. Наред с това ще имате и пълен успех в служебно отношение, сключването на сделки, най-вече онези от тях, които са свързани с недвижимо имущество. Използвайте за тази цел денят – вторник, но внимавайте да не излезете от границите на допустимото. Сряда и четвъртък са подходящи дни за отправяне на предложения от личен характер или признаване на чувствата. В събота обаче не предприемайте подобни инициативи. Почивните дни кротко и тихо се разхождайте сред природата и/или украсявайте дома си.

3-те зодии, които сменят най-много партньори

В живота има два типа хора - такива, които намират половинката си от раз и такива, които минават през голямо търсене и много партньори,...

Лъв

Първият ден от новата седмица може да дари представителите на знак Лъв с изненадващо любовно признание. При това то ще бъде толкова пламенно, че може да ви остави без думи. По някакъв странен начин във вторник ще може да използвате събитието за ваша лична полза и утвърждаването на авторитета ви. В сряда все още ще имате тази възможност. В четвъртък е добре да бъдете по-сдържани и най-добре запазете мнението си за себе си. Споделянето му няма да ви донесе нищо положително. Петък е ден, в който трябва да сте с повишено внимание. Не влизайте в конфликти, не употребявайте алкохол, парирайте всеки опит за по-агресивно отношение, както от ваша страна, така и външна. Предупреждението важи и за почивните дни, в които е най-добре да не пътувате и да не извършвате ремонтни дейности с използването на предмети, с които бихте могли да се нараните.

Рак

Първият ден от седмицата ще ви завари в експанзивно настроение, което ще бъде изненада, както за вас, така и за околните. В този ден не е добре да се разделяте със стари неща или да прекъсвате връзки. Във вторник ще имате блестяща идея за постигането на ваша лична цел. Опитайте се осъществяването ѝ да не накърнява интересите на друг човек. Може да се каже, че сряда ще бъде най-успешният ви ден – бъдете инициативни и използвайте способностите си максимално. В четвъртък бъдете минимално активни и не взимайте важни решения, опитайте се да бъдете по-толерантни и не влизайте в излишни спорове. В петък звездите ви призовават да проявите максимална бдителност, най-добре избягвайте пътуванията и боравенето с остри предмети. Събота не е ден за любов, а за удовлетворяването на лични интереси. В неделя Съдбата ще ви възнагради за извършено добро.

Близнаци

3-те зодии, които създават най-здравите семейства

Семейството е най-важното в този живот. Всичко го знаем, но не всички съумяваме да запазим семейството си здраво. Факторите за това за ...

През тази седмица няма да имате равни по съобразителност и умствени способности. Естествено – опитайте се да извлечете максимум полза от това. Още през първия ден от седмицата ще успеете да привлечете на своя страна онези, от чиито съгласие и мнение зависи реализирането на замислите ви. Във вторник се опитайте да не давате воля на критичността си. Че сте над останалите е ясно, но никой не обича да му се показва. В сряда на преден план ще излязат любовните отношения, където всичко ще ви се удава с лекота. Помислете, обаче, дали след няколко седмици ще имате същите желания. С напредването на дните любовното ви обаяние ще се засили, което може да доведе до сцени на ревност от страна на партньора ви. Ще трябва да внимавате да не му давате поводи за това. Събота не е благоприятен ден за изразяване на чувства или обсъждането на бъдещето на връзката ви.

Телец

През тази седмица представителите на знака Телец е добре на внимават, за да не попаднат в плен на силните си желания, заблуди и страсти. Освен това съществува опасност да се доверите на човек, който може да не отговори на очакванията ви. Във вторник и сряда някой ще се опита да злоупотреби със състраданието ви. Не позволявайте да бъдете въвлечени в интриги. В четвъртък ще трябва да положите много усилия, за да устоите на изкушение. В никакъв случай не се подавайте, колкото и силно да е желанието ви. В петък е добре да направите така, че да посветите деня на изкуството. Посетете изложба или концерт, за да утолите жаждата на душата си. В събота не е удачно да правите любовни признания или да обсъждате отношенията с партньора ви. Бъдете максимално търпеливи. Неделя, макар и почивен ден, може да ви се наложи да поработите усърдно. Нека това стане по-ваше желание, за да ви е по-леко.

Овен

Понеделник ще започне успешно за представителите на знака Овен. Ваше отдавнашно желание ще бъде изпълнено, при това напълно изненадващо. Поради силата на събитието вторник ще премине изцяло под знака на завладелите ви чувства. В сряда изненадите няма да спрат, макар и с по-материалистичен оттенък, който ще засили позициите ви в служебно отношение. В четвъртък е добре да намалите активността си. Има риск да проявите агресивно поведение, предизвикано от излишъка на емоции у вас. В петък избягвайте рискованите дейности и се въздържайте от употребата на алкохол. В събота ще се почувствате по-спокойни и обградени от грижи и внимание. В неделя бъдете внимателни на пътя.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Съпруг в депресия: 7 съвета как да му помогнете

5 предимства на това да си егоист, за които всеки удобно забравя

Искате да сте млади и красиви? Добавете този продукт към диетата си

Ако имате изсъхнал козунак - ето какво да направите с него

Как трябва да съхраняваме козунаците, за да са меки най-дълго време

Какъв брой яйца се боядисват за Великден

Как да боядисаме красиви великденски яйца, на които всички ще се възхищават

Направете това, ако разтегнете връзки или изкълчите ръката

Как най-лесно става почистването на агнешки чревца

Какво да правите, ако кожата на лицето е суха?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com