Седмичен хороскоп за 22-28 февруари

14546
Седмичен хороскоп за 22-28 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще трябва да докажете на другите на какво сте способни. В противен случай няма да можете да защитите интересите си. В понеделник не трябва нито да бързате, нито да се опитвате да правите няколко неща едновременно. По-късно ще ви трябва енергия. Точният момент за изпълнение на вашите планове ще дойде през втората половина на седмицата. В края на периода внимавайте какво казвате -  има опасност да разпространите нечия тайна.

Телец

През тази седмица просто трябва да сте активни. Това ще ви позволи да реализирате вашите планове и идеи. Важното е да не мислите само глобално, а да не забравяте да се справяте и с настоящите проблеми. В сряда потърсете съвет от колеги, това ще облекчи нервността и раздразнението в екипа. Петък е подходящ за пътувания и командировки. В събота приятелите ще ви помогнат да разрешите проблеми, свързани с личния ви живот. 

Близнаци

През тази седмица всяка ваша идея ще бъде търсена. Действията ви ще ви донесат печалба. Време е да съживите творческите си планове. В личен план са възможни внезапни, но приятни обрати. Очаква ви сбъдването на много мечти. В почивните дни се погрижете за здравето си.

Рак

През тази седмица е добре да проявите находчивост и гъвкавост. Засега отложете началото на всяко важно начинание. Ако се налага да вземете важно решение направете така че то да бъде изцяло ваше. Сега не е моментът да се подавате на влияние. Бъдете далновидни и отговорни. 

Лъв

Тази седмица няма да ви спести някои служебни затруднения. Ще трябва да докажете своята професионална компетентност, както по големи въпроси, така и по дребни неща и ако успеете, авторитетът ви ще нарасне значително. Препоръчително е да вземате всички решения сами, без да слушате доброжелатели. През почивните дни се посветете на семейството. 

Дева

През тази седмица е по-добре да разчитате само на собствените си сили и възможности. Вторник и сряда са свързани с важни професионални решения. Работата ви в екип ще бъде успешна и ще донесе осезаеми резултати. В петък проявете постоянство и старание. През почивните дни ще се наложи да се занимаете с работа по дома. 

Везни

През тази седмица няма да ви е лесно. От вас ще се изискват сериозни действия и концентрация. В сряда и четвъртък се опитайте да разграничите кариерата си от личния ви живот. Не се колебайте да приемете покана за гостуване през почивните дни. Очакват ви незабравими преживявания.

Скорпион

През тази седмица ще имате силата да повлияете на мнението на хората, да привлечете нови клиенти, спонсори и бизнес партньори. Вашите амбициозни действия ще са способни да генерират солидни печалби. Доверието към вас ще се увеличи. Ще имате много работа, но не забравяйте за личния си живот, защото любовта ви вдъхновява и прави щастливи. Предстоят приятни промени в социалния статус.

Стрелец

През тази седмица преди да действате, помислете какви ще бъдат очакваните резултати. Не забравяйте, че всеки по-сериозен проект изисква последователност и търпение. В четвъртък е по-добре да не започвате нов проект. В края на седмицата обърнете внимание на личните си отношения с партньора. През почивните дни рискувате да станете жертва на сплетни. Бъдете внимателни!

Козирог

През тази седмица се опитайте да се освободите от ненужни контакти. В средата на седмицата може да се наложи да се преборите с тъгата - просто помислете за нещо хубаво и веднага ще почувствате подобрение в настроението си. В петък, преди да направите каквото и да било, потърсете подкрепата на близки хора. Тяхната помощ няма да ви е излишна. Събота е благоприятна за решаване на сериозни семейни проблеми.

Водолей

Предстоящата седмица може да се окаже много благоприятна за вас. Дори минималните усилия могат да доведат до значителни резултати. Взаимното разбирателство с другите като цяло може да бъде много проблематично и изкривената информация или нейната липса заплашва да усложни ситуацията в служебно отношение. Хубавото е, че в личния живот ще се радвате на хармония.

Риби

Дипломатичността и търпението ще са вашата запазена марка на поведение през седмицата. Желанието ви да видите света в краката си е разбираемо, но все пак трябва да обуздаете апетитите си. Напълно достатъчно е хората около вас да ви ценят и уважават. Периодът е подходящ за закупуването на домакински стоки. За целта изберете почивните дни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com