Седмичен хороскоп за 25-31 януари

29304
Седмичен хороскоп за 25-31 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ви предстои своеобразна раздяла. Не бързайте да тъгувате. Промяната много скоро ще ви покаже своите добри страни. Във вторник не бързайте да заемате твърда позиция по спорен въпрос. В сряда и четвъртък обърнете внимание на личните си отношения - имат нужда от някои подобрения. В петък ще може да порадвате на повишено внимание от страна на противоположния пол. През почивните дни не правете компромиси с почивката си.

Телец

През тази седмица погледнете на нещата реалистично и разчитайте само на себе си - тогава нищо няма да може да ви развали настроението. В сряда и четвъртък бъдете готови за неочаквани новини, а от тях и за резки промени на работното място. Запазете доброто си настроение. Опитайте се да обръщате повече внимание на близките си през почивните дни. Включете се в съвместни дейности с любимите си хора.

Близнаци

Това е седмица, в която ще получавате разнопосочни сигнали. Важното е да не взимате крайно решение прекалено рано. Избягвайте даването на категорични отговори. Ситуацията ще се мени прекалено бързо и едва ли ще смогнете да реагирате. В тежки моменти не се колебайте да потърсите съдействие от близките ви хора. Най-важното е да запазите вярата си.

Рак

През тази седмица може да преживеете сериозни катарзиси и сътресения. Някои от тях ще може да бъдат предвидени и управлявани, благодарение на вашата съобразителност. В средата на седмицата ви очаква лъч надежда, но не се самозабравяйте. В петък ще имате повече яснота около ситуацията. През почивните развитието на важни отношения е във ваши ръце.

Лъв

През тази седмица се опитайте да укротите амбициите си. Усилената работа ще ви помогне да постигнете сериозни върхове. Това обаче носи риск от спадове в личния живот. Задачата ви ще е да балансирате. Бъдете верни на убежденията си, но и вярвайте в силата на компромиса. В четвъртък очаквайте първите добри резултати от усилията ви. В петък ще получите невероятен комплимент. През почивните дни ще може да се насладите на приятна компания. 

Дева

През тази седмица можете да очаквате творческо вдъхновение и неочаквано успешни решения на сложни проблеми, към които преди не сте знаели как да подходите. Важно е да не се отказвате от това да действате. Сряда и четвъртък са благоприятни за откровени разговори и готовност за разумен компромис. През почивните дни се посветете на изкуството.

Везни

Седмицата обещава да бъде доста предвидима и съвсем обикновена. Възможно е временно да загубите интерес към проблемите в кариерата ви и вместо това желанието ви за лична свобода да излезе на преден план. Опитайте се да не изпадате в крайности. Периодът е благоприятен в професионален аспект. За самостоятелните представители на знака Съдбата е приготвила множество романтични изненади! 

Скорпион

Традиционният подход към решаването на проблеми не винаги ще бъде успешен за вас през тази седмица. Това е време, в което да преразгледате някои от вашите възгледи. Във вторник се вслушайте в мнението на любим човек, той ви желае доброто. В петък сериозни семейни проблеми ще бъдат решени и ще намерите дългоочакваната свобода. В края на седмицата някои представители на знака ще получат повишение и солидна печалба.

Стрелец

Това е седмица, в която ще изобилстват добрите новини и изненадващите примамливи предложения. В средата на седмицата не е изключено преразпределението на отговорностите в работния колектив, в резултат на което вие лично можете да придобиете по-голяма независимост. Звездите ви обещават късмет в кариерата и личния живот. Семейството ще ви зарадва с неочакван подарък.

Козирог

През тази седмица оставете въображението ви да се развихри. Това ще даде голям шанс на мечтите ви да се сбъднат. В четвъртък пътуванията и  запознанствата ще бъдат във ваша полза. В петък не се отказвайте от плановете си. През почивните дни не се опитвайте да се справяте сами с всички домакински задължения, някои могат спокойно да бъдат делегирани на роднини. Просто легнете на дивана с книга или гледайте добър филм.

Водолей

Това е седмица, в която да осъзнаете реалния обем на амбициите, които имате. Важно е да си дадете сметка на какво сте способни.  В средата на седмицата са вероятни командировки, които ще ви позволят да се разсеете от някои рутинни проблеми. Ако е възможно, намалете комуникацията с началниците си до минимум, в противен случай вашите прекалено остроумни изказвания могат да предизвикат конфликтна ситуация. В събота при вас могат да дойдат неочаквани гости.  В неделя си дайте повече часове сън.

Риби

През тази седмица ви очакват нови преживявания. В живота ви може да навлезе приятна суматоха. Бъдете внимателни, все пак не рискувайте всичко, заради моментно настроение. Ако възникнат семейни проблеми за решаване - подходете с чувство за хумор. Отсрещната страна може и да не разбере, че се шегувате, но ефект ще има.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com