Седмичен хороскоп за 28 декември - 3 януари

25141
Седмичен хороскоп за 28 декември - 3 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще почувствате сериозно вдъхновение за нови постижения. Не се плашете от трудовия ви ентусиазъм. Това ще ви помогне да завършите годината по един положителен начин. Във вторник очаквайте щастливо разрешаване на сериозен въпрос свързан със семейството. В сряда и четвъртък не се колебайте да проявите лидерските си качества. Празничната седмица обещава да бъде наситена с много приятно общуване и контакти с любими хора.

Телец

През тази седмица забравете за сериозните неща. Това не е време, в което да се посветите на нерешени проблеми. Искате или не сега няма да имате възможност за да приключите с тях. Хубаво е да се постараете и да не си създавате нови главоболия. За целта по-често избирайте компромиса и не забравяйте, че победите имат своята цена, която често е много висока. Посветете дните си на анализ на отминалата година и помислете как бихте могли да се усъвършенствате още повече през идващата.

Близнаци

Това е седмица, в която да се вслушате в желанията си. Много е важно да спрете да се сравнявате с другите. Вие сте такива каквито сте - неповторими. Използвайте седмицата, за да сбъднете своите желания и да намислите нови такива. Помислете с кои хора искате да прекарате празничните дни и не правете компромис в това отношение. Очакват ви прекрасни подаръци, изпълнени с много любов и надежда.

Рак

Това е седмица, в която има много да мислите за случилото се през годината. Важно е да си дадете сметка Къде се намирате и накъде бихте искали да продължите. Вероятно ще са необходими някои усилия и компромиси, ако имате повече амбиции за живота си. Не забравяйте, че хубавите неща не стават лесно. Мечтайте смело и с размах и вдъхновението ще дойде от само себе си. Не разочаровайте близките си.

Лъв

Това е седмица, в която ще бъдете изпълнени с енергия и ентусиазъм. Инициативността и предприемаческият ви дух ще дадат възможност да положите началото на ваши бизнес начинания. Сега ще заложите старта на проекти, които ще доведат до успех. Желателно е да не повтаряте грешките си. Жаждата за приключения и пътувания ще бъде силна - ще ви е трудно да останете на едно място. Пътуванията могат да завършат с интересно запознанство. Не забравяйте да си намислите желания за Новата година.

Дева

Планираните дейности за тази седмица може да се провалят, но това не означава, че дните ще бъдат провалени. Новите възможности ще ви забавляват повече, отколкото сте си представяли. Това е седмица, в която смело може да експериментирате с външния си вид. Изненадайте близките и познатите си в новогодишната нощ. През периода не пренебрегвайте творческите дейности. Това ще ви помогне да повдигнете духа си.

Везни

Това е седмица, която ще получите всичко, от което се нуждаете. Ако имате нужда от помощ - не се колебайте да я поискате в близките ви хора. По този начин ще приключите със задълженията си много по-бързо. Все пак дните са празнични и трябва да се изживеят с усмивка и по-малко работа. Не си възлагайте сериозни задачи, не започвайте нови дела. Отпуснете се, оставете се на течението и се насладете но празничния дух.

Скорпион

Очаква ви седмица на значителни събития. Ще може да се радвате на положителни промени в личния си живот, което ще повлече съответните щастливи събития и в професионалната ви кариера. В сряда не бъдете прекалено претенциозни към близките си,  в противен случай рискувате да развалите нечие настроение. Оставете всички проблеми и токсични отношения в миналото. В последните дни на отиващата си година не се колебайте да направите нещо романтично за любимия ви човек.

Стрелец

Тази седмица няма да имате много време за губене, за да се настроите празнично. Не се колебайте да измислите оригинален начин за изпращането на старата година и посрещането на новата. Просто направете нещо различно от това което се е случвало последните години. Ако имате нужда от уединение - осигурете си го. Направете си списък с новогодишни обещания и график, по който да започнете да го изпълнявате.

Козирог

Това е седмица, в която да не се товарите прекалено много. Вие сте едни от отличниците на годината, така че нямате нужда от допълнителни отговорности. Заложете на скромността в посрещането на новата година. Нямате нужда от излишен шум и прекалени приготовления. Вашата естественост и близостта на любимите ви хора ще е достатъчна. Ако е възможно организирайте си кратка почивка.

Водолей

През тази седмица е добре да сте здраво стъпили на земята. Мечтите са хубаво нещо, но все пак се придържайте към по-реалистичните от тях. Така ще минимизирате риска от разочарования.  В сряда очаквайте обаждане от стар приятел. Срещата с него може да обърка някои от плановете ви. Вие решавате на кое да заложите. В навечерието на Нова година очаквайте сбъдването на ваше жадувано желание. Поне един от дните посветете на общуване с природата.

Риби

Седмицата ще е наситена с много преживявания.  В някои от дните ще ви се наложи да работите. Подходете творчески, за да не ви е много тежко. Отделете време за да направите своя списък с обещания за новата година, като си давате сметка, че възможно да изпълните само половината от тях. Нека по-високата физическа активност бъде едно от задължителните. Това е време, в което да сте много търпеливи към близките си, а те ще ви се отблагодарят с много любов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com