Седмичен хороскоп за 3-10 юли

34791
Седмичен хороскоп за 3-10 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Още в първия ден на новата седмица се убедете, че сте разгледали всички подробности и началото на седмицата е подходящо време за вземане на окончателно решение по въпрос, за който отдавна ви чакат в службата. Ще ви е необходима голяма доза дипломация и храднокръвно поведение. Не забравяйте, че в този случай емоционалността ви може да навреди много. Опитайте се да не паднете жертва на завистливите хора. Следете внимателно думите си. В средата на седмицата не забравяйте за близките и семейството ви - желателно е да им отделите повече време, за да поставите нещата в ред, да се отървете от някои неизказани думи и недоразумения. През почивните дни не отказвайте покана за пикник.

Телец

Седмицата е благоприятна за дейности, които да правите напълно безкористно. Просто ще трябва да мобилизирате силите си за решителен пробив, в противен случай успехът няма да бъде постигнат. Но не забравяйте за личния си живот. Опитайте се да отделяте повече време за разходки и тренировки. През уикенда, организирайте малка, но съдържателна почивка за вас и семейството ви. Сега не е време за разискването на спорни въпроси и изостряне на отношенията, особено ако ви предстои почивка. Обърнете внимание на здравословното си състояние. Сега с лекота ще може да се подложите на диета и да свалите излишното тегло. Изключете алкохола от менюто си.

Близнаци

През тази седмица няма да можете да седите безучастно. Очакват ви интересни проекти, свързани с много творческа работа. Не поемайте ролята на жертва, защитавайте вашите интереси, това ще увеличи авторитета ви. В края на седмицата бъдете готови за гости. Истинността и искреността в разговорите могат да правят чудеса. Покажете максимално внимание към близките хора. Почивните дни прекарайте задължително среда природата. Не забравяйте за репелентите и слънцезащитните кремове.

Рак

През тази седмица е възможно основната ви дейност ви да бъде малко ограничена по причини, независещи от вас. Не плувайте срещу течението и останете на страна от основните събития. Тази тактика ще ви доведе до най-добрия резултат. В четвъртък ще се радвате на изключителното внимание на любим човек. В събота внимавайте, проверете информацията, която ще получите ненадейно и ще ви изненада. В неделя може да бъде добър ден за планиране на важни неща и установяване на нови контакти.

Лъв

През тази седмица е добре да увеличите активността. Не се оставяйте на мързела и не се страхувайте от промените. Бъдете внимателни да изтървете и подминете късмета си. Не се бойте от това да се заемете с повече дейности наведнъж. В края на седмицата ще имате възможността да установите сериозни бизнес връзки. С наближаването на почивните дни помислете за предстоящата ваканция. Интересно, завладяващо пътуване или круиз ще ви осигурят едно незабравимо преживяване и топли спомени.

Дева

През тази седмица отношенията на работното ви място могат да станат по-сложни. Може би ще трябва да намерите компромис между семейните и професионалните ви задължения. Сега в екипа ви ще има нужда най-вече от такива качества като такт. Опитайте се да привлечете, колкото се може повече симпатизанти на своя страна. В средата на седмицата използвайте повече творчество в работата си. В петък не се подавайте на манипулация от страна на интимния ви партньор. Възможно е и някой да се опита да ви скара. През почивните дни можете да откриете интересни перспективи и нови хоризонти, свързани с работата ви. Самостоятелните представители на знака по-добре да не се забъркват в съмнителни истории с хора, които не познават добре.

Везни

През тази седмица проучете внимателно бизнес партньорите и колегите си: не им ли давате прекалено много доверие. Независимо от възможните трудности, трябва да се движите напред, да се спуснете и да направите всичко възможно, за да заобиколите скритите препятствия. В четвъртък не е препоръчително да започвате дела, които изискват извънредно време. Бъдете толерантни към грешките и недостатъците на другите, особено на близките хора, търсете компромиса, въпреки че понякога няма да ви е лесно.

Скорпион

През тази седмица е много важно да имате повече търпение. Отнесете се философски към случващото се у дома и в офиса. Успешното преодоляване на трудностите ще доведе до ръст в кариерата ви. Особено успешни ще са онези от вас, които се занимават с творчество. През почивните дни използвайте времето, за да направите онези промени, за които отдавна мислите.

Стрелец

През тази седмица се опитайте да обсъдите проблемните места във връзката ви с любимия ви човек. Повече не може да отлагате. Опитайте се да приключите с тази задача до сряда. През следващите дни наблегнете на активните срещи и преговори в офиса. В петък очаквайте печалба и добри новини. През почивните дни можете да разчитате на подкрепата на приятели. Очаква ви незабравим уикенд в къща сред природата.

Козирог

4-те зодии, които всеки трябва да има в живота си

Това са любимите ни зодии, без които НЕ МОЖЕМ. Истината е, че тези зодии наистина внасят много щастие в живота ни. Може и да не го осъз...

Тази седмица е добре да се откажете от прекалените емоции. Намалете желанието си за поемане на риск. Последиците от безразсъдните действия могат да провалят много от плановете ви.. Звездите ви препоръчват да се водите изключително от здравия разум. Време е да покажете своите умения и таланти, които са били скрити от дълго време. Вероятно мнозина ще може би други ще преосмислят отношението си към вас. В петък непредвидени обстоятелства могат да осуетят вашите мащабни планове. През почивните дни не реагирате бурно на незначителни забележки от страна на близки хора.

Водолей

Това ще бъде седмица на положителни тенденции в много области на живота ви. Във вторник, вероятно появата на покровител или влиятелен човек ще промени коренно статуквото ви. Пред вас ще се разкрият нови перспективи и имате шанса да подобрите финансовото си положение. Не отказвайте срещи за преговори и установяването на нови контакти. Не се знае откъде може да изскочи заека. В личен план не се очакват промени. Самостоятелните представители на знака може да се запознаят с интересен човек. Не бързайте да кроите планове прекалено бързо.

Риби

През тази седмица ще сте изпълнени с енергия и ще сте в състояние да оставите зад себе си всичко, което ви е притеснявало до момента. В личен план ще бъдете очарователни и неустоими, но бъдете взискателни към обкръжението си. Не всичко, което блести е злато. Още ви е рано да се впускате във връзка. Ако не сте в отпуска пестете силите и не се преуморявайте много на работа. Онези от вас, които ще са в отпуска нека мислят единствено за собственото си удоволствие и нищо друго. Сега се нуждаете от мир и уединение. Спестете си ненужни срещи и комуникация с „празни“ хора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com